eighteen

17.2K 1.3K 825
                                    

hızlı bir bölüm🤧lütfen yorum yapın💟 hata varsa üzgünüm

;

Daha fazlasına ihtiyacım var.

Düşüncelerimle bulanık bir savaşa girmişken kendimden çoktan geçmiştim. Böyleydi işte, bitiriyordu beni. Tam anlamıyla beni bitiriyordu.

"Daha fazla, daha derin..." inlemelerim sessiz odaya misafir olurken hıçkırıklarımda arada karışıyordu. "Bay jeon, daha fazlasına ihtiyacım var. Lütfen."

Hayal gücümle ne kadar yapabiliyorsam o kadar ileriye gitmeye çalışıyordum. Ellerim titriyor ve daha da zevkle kendimi itmeme sebep oluyordu.

Minik siyah şortum baldırlarıma inmiş, üzerimdeki ince askılı, kırmızı crop çekiştirmemden dolayı göğüslerimin üzerine çıkmıştı. Gözyaşlarım tek tek ve hızlıca yanaklarıma akarken tek yapabildiğim hayal gücümde yaşamaktı.

Derin nefesler alırken sıkı deliğime uzun parmaklarımı itip o kemikli parmakları hissetmeye çalışıyordum.

Bay jeon ve elleri. Bunu düşünmek bile insanı deli ederken bu düştüğüm durum gayet normaldi.

Yan dönmüş şekilde parmaklarımı daha derine itmeye çalışırken hıçkırıklarımı odaya bırakıyordum. "Lütfen..." Dudaklarım aralanmış, ağzımdan zevkle minik birkaç damla koluma düşmüştü. "Yetmiyor." Yüzüklü parmaklarımı içime sertçe ittirmeye devam ederken nefes nefese söyleniyordum.

Zevk her bir yanımı doldururken hırsla üzerimdeki crop'ı bedenimden sıyırıp kenara fırlatmıştım. İçimdeki parmakları hemen çıkarıp ağzıma yollamış ve zevkle mırıltılar çıkararak başımı arkamdaki yastığa yaslamıştım. Hızlıca emiyor ve gözlerimi kapatıp jungkook'un parmaklarını hayal etmeye devam ediyordum. Diğer elim ise sert göğüs ucumu bulmuş ve çekiştirip sıkmaya başlamıştım.

"Ah..." Islak, kızarmış dudaklarımı birbirine bastırıp bakışlarımı tavana çevirmiştim. "Daha çok istiyorum..." Mızmızlanarak söylediğim her kelime sonrası kalça yanaklarımın arasına indirdiğim parmaklarımı içime ittirip yapabildiğim kadar hızını arttırmaya çalışıyordum. Şu an burada olsa ve bunları benim yerime yapsa neler olacağını asla düşünemiyordum. Altına girmek için her şeyimi verebilirdim. Beni sertçe ezip asla durmasını istemiyordum.

Kızarmış üyeme göz atıp göğsümdeki elimi oraya indirdim ve  karnımın zevk suyuyla ıslanmış yerlerini parmaklarımla dağıtıp belirli yerlerde gezdirmeye başladım. Hiçbir şey yetmiyordu.

Titrek bir nefes verip yavaşça dikelmiştim. Ağlamaktan gözlerimi hissetmiyordum ve üstüne üstlük dayanılmaz bir ağrım vardı. Karşımdaki boy aynasından kendimi izlemeye başlarken altımdaki son parça olan şortu ayaklarım ile ittirerek yere düşürmüştüm. Tamamen çıplaktım ve asla uslu durmuyordum.

Aynadan kendimi izlerken burnumu çekmiş ve tam uzanacakken gözlerim hemen arkamdaki beyaz yastığıma kaymıştı. Dudaklarımı yalayıp yavaşça sırıtırken arkama dönmüştüm. Yastığı kucağıma alıp yan taraftaki diğer yastığıma başımı koyup uzanmıştım. Birazdan yapacağım şeye kendim bile inanmazken her şeyi siktir edip avucumda sıkıp durduğum yastığı yan dönüp bacaklarımın arasına almıştım.

Kalçamla kuvvet uygulayıp hafifçe sürtünüp durduğumda ağzımdan küçük bir tıslama çıkmıştı. "Oh, tanrım..." hareketlerimi yavaş yavaş hızlandırıp gözlerimin arkaya kaymasını sağlamıştım. Dudaklarım aralanmış, başım arkaya düşerken utanmazca inliyordum.

"Lütfen..." Ağzımın içinden mırıldanırken yastığı daha sıkı tutup hızlanmaya başlamıştım. Kesinlikle iyi geliyordu. Sikeyim, bundan sonra asla duramazdım.

naughtyWhere stories live. Discover now