4 . Lizz

31 4 0
                                    

Daar ligt de kleine baby in haar bedje in het ziekenhuis, een zuster komt binnen met een injectie naald met een blauwe vloeistof er in zu spuit het in de arm van de baby. Zo dra de naald in de huit van de baby zit begint ze met huilen.

Als de zuster later terug komt komt de blauwe vloeistof uit de arm van de baby, de zuster haalt de blauwe vloeistof van de arm af met een doekje en loopt de kamer uit. Later komt ze terug met een anderen injectie naald en stopt ook deze in de arm van de baby en langzaam word de baby slap. Als ze denkt dat de baby slaap brengt ze hem benede en lecht hem in een doos en haalt een armbandje van haar pols in een vlits zie ik de naam die er op staat "Lizetta". De zuster loopt naar boven en gaat naar twee mensen toe een man en een vrouw ' Het spijt me het te zeggen maar uw dochter is overleden' de vrouw kijkt haar met grote ogen aan en barst in tranen uit. De zuster loopt weer terug naar beneden en kijkt weer in de doos maar de baby is verdwenen.

Ik schrik wakker en zet mijn licht aan, ik begreep wijnig van de droom maar één ding weet ik zeker ik was die baby.

De rest van de nacht lukt het me niet om in slaap te vallen. De volgende ochtend wordt er op mijn deur geklopt als ik open doe staat Derik voor de deur met een hand achter zijn rug. 'Wat heb je achter je rug?' Vraag ik, Derik krijgt een grote grijns op zijn gezicht en haald achter zijn rug een mes vandaan 'Waarom krijg ik die?' Vraag ik verbaasd 'zo dat je je mond open haald als je het ergens niet mee eens bent.' Zegt hij en gaat weg ik glimlach en kijk naar het mes in mijn hand.

*Hoi allemaal ik zal zeker elke woensdag publiseren en als ik snel ben nog een keer in de week*
Groetjes jiltes

Weerspiegeling [Onhold]Where stories live. Discover now