5. Stephanie

30 4 0
                                    

Ik word weer wakker ga recht op zitten in het bed en zonder reden kijk ik naar rechts. Maar als ik naar rechts kijk is de muur niet leeg maar staat er een langen houten kast vol met boeken. Ik loop naar de kast toe en pak een heel dik boek, het heeft een rode kaft, er staat met zwarte sierlijke letters "Historie van de mens" als ik het open doe staat er boven aan de pagina 200 voor Christus. Ik blader tot ergens aan het eind van het boek (eigenlijk heb je dan nog 200 bladzijdes te gaan maar het lijkt bijna het eind) 2051 na Christus: alle landen zijn samen gevoegd en er is een nieuwe lijder gekozen die zijn identiteit niet wil vrij geven. Hij wil alleen de beste mensen op de wereld en stuurt allen niet perfecte mensen naar een zo gezegd "plek waar iedereen gelijk is"wat de mensen niet weten is dat ze in werkelijkheid gif te drinken krijgen en binnen een paar minuten sterven. Er zijn slechts een paar mensen ontsnapt en die zijn in het riool gaan leven en nooit meer terug gezien.
Ik weet even niet wat ik moet doen. Ik weet al meteen wat ze bedoelen met perfecte mensen, mensen met blond haar en blauwe ogen. Dat is waarschijnlijk de reden waarom ik alleen mensen heb gezet met blond haar en blauwe ogen. Ik sla het boek dicht en plaats het op de plek waar ik hem vandaan had en pak een ander boek. Deze is groen en er staat met grote letters "de injectie" op ik begin ook in dit boek te lezen. Er is nog maar weinig bekend over de zo geheten injectie. Wel is het bekend dat het zorgt voor blonder haar blauwere ogen. Maar de stof die in de injectie zit blijft in het bloed zitten en zorgt voor problemen bij de inwendige organen. Ook is het IQ van de gemiddelde mens die de injectie krijgt maar 65. Ik sla het boek dicht want er staat verder nicks meer ookal zijn er nog een paar pagina's. Als ik het boek weer terug zet komt het zelfde meisje als de vorige keer en ik ga weer op het bed zitten. 'Waarom staat die boekenkast daar?' Vraag ik 'Ze dachten dat jij je anders misschien zou vervelen.' En dat is het laatste wat ze zecht voor ze de kamer verlaat en mijn alleen in de kamer achterlaat.

*Hee weer een nieuw hoofdstuk stuk en zo als belooft op woensdag dus het is zeker dat ik elke woensdag ga up daten en als ik in een creatieve bui ben misschien nog wel een keer in de week. Laat in de reacties weten wat je van dit hoofdstuk vond en laat ook weten of je nog ideeën hebt voor dit verhaal.*
Groetjes jiltes

Weerspiegeling [Onhold]Where stories live. Discover now