9.Stephanie

18 3 0
                                    

Als ik in mijn kamer zit komt er op eens iemand binnen. Het is een jongen met blond haar en groenen ogen hij heeft een zwart T-shirt waar met witte koeien letters:"Hi i'm Derik" op staat. hij heeft een gigantische spuit in zijn handen met een vloeistof die net zo groen is als zijn ogen. Zonder een woord te zeggen stak hij de spuit in mijn hals. Ik werd duizelig en Derik liep weg. Het laatste wat ik zag was de achterkant van zijn T-shirt waar stond: "nice to meet you."

Ik schrik wakker. Als ik om me heen kijk realiseer ik me dat ik in het zieken huis ben. naast me staat een hart monitor en aan de anderen kant een zuster. 'goede middag mevrouw Giner hoe voet u zich?' 'hoelang lig ik hier al.' vraag ik met een schorren stem. 'ongeveer 3 weken.' 'hoe hebben jullie me gevonden?' ze kijkt me raar aan 'we hebben u niet gevonden u bent gewoon flauw gevallen in de stoel toen u uw maandelijkse prik haalde.' ik dacht op een aan Lizz en Derik (of te minste ik ging er vanuit dat hij Derik heten aan gezien dat op zijn T-shirt stond) en dacht dat ze niet echt waren. Dat het gewoon mijn fantasie was die op hol geslagen was. En met die herinnering in mijn achter hoofd val ik weer in slaap.

-Sorry voor dit korte hoofdstuk maar dit verhaal is nog niet af en ik wou even dat Stephanie terug thuis was bdw ik heb een cast toe gevoegd groetjes jiltes-



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 06, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Weerspiegeling [Onhold]Where stories live. Discover now