Kapitel 17: Miami

1 0 0
                                    

I Miami så ska Zoe & hennes syskon börja sitt liv. Här ska de utbilda sig, i skolan & arbeta. De ska skaffa vänner, vara med i olika talangeshower, starta en Youtubekanal & bäst av allt, de ska träffa sina idoler. Men det allra bästa som händer, är att Hannahs systrar kommer hit, de ska bo här ett tag & sedan åka tillbaka till LA. Men vad händer med Maddy, Veronica, Annie & Hayley & de andra klasskamraterna?. Var ska de ta vägen?. Hur ska det gå?. Och vad döljer Jason?.

På flygplatsen i Miami:

Zoes perspektiv:

Här ska jag starta allt. Utbildningen, skolan, collage, arbetet. Mitt liv börjar vid denna tidpunkt. Mina klasskamrater till vänner till bästavänner till syskon!. Vilken livscykel!. Matthew som vikarie till pappa!. & mamma var mamma hela tiden, så hon är ingen livscykel. Och min underbara pojkvän var min pojkvän först i mina drömmar & sen min riktiga pojkvän!. Men nu snackar vi inte mer, vi ses!

I taxin:

- Dad, sa Zoe. - Yes Zoe, sa Matthew. - Ska vi bo i en villa?. - Det får du se!. - suck*.

Framme:

Zoe sin väska & sprang in i villan framför henne. Amira, Jason & Emma gjorde samma sak.
Världens finaste hus tänkte Zoe. Och mitt rum, så perfekt.

Deras rum:



Deras villa:


- Så barn, vad tycker ni?, sa Hannah. Min lilla älskling har överaskat oss verkligen. - Ähh, sa Matthew. Ska vi dra till Ica? Eller Ikea?. Alla röstade på Ikea, så vi åkte ditt, med Matthews nya bil. Den var silverfärgad.

Emmas perspektiv i bilen:

Zoe har blivit min syster.
Amira har blivit min syster.
Min mamma har dött.
Matthew är min pappa.
Hannah är min mamma.
Fått en airboard.
Ska starta ett liv.
Men min riktiga mamma är den jag älskar mest.

Det Stora Äventyret Del 1Where stories live. Discover now