Kapitel: Ikea

1 0 0
                                    

Vi är framme i Ikea (engelskt utal) & Zoe letar efter lite inredning i hennes rum. Faktiskt kom de till Ikea för att de behöver nya möbler till köket & gästrummet eftersom Hannah inte tyckte att de machade husets modell. Amira & Emma letar också efter inredning till deras rum.

Nu hade vi handlat klart & ska till Siba för Zoe behöver ett par studiolampor & en ny kamera till hennes Youtubekanal. Hon tänkte att den skulle heta "Superwoman" & att den skulle vara på engelska. Dels att hon numera bor i Miami & dels för att hon vill komma bort från svenska. Men Zoe tycker det är svårt att komma bort från ett språk man är född med, så hon startar en svensk kanal som heter "Woman SWE".  Eftersom hon ska göra follow me around/vloggar videos så köper hon inklusive en uppdaterad version av en vloggkamera. Emma köper också lite utrustning, för hon vill starta en blogg. Först tvekar hon, men hon gjorde köpet endå. Emma vill starta en blogg, men det svårt att välja vad för utrustning hon ska ha. Sen kom hon & tänka på Linn Ahlborg. En Youtuber som också har en blogg. Hon kom på all hennes utrustning. Kamera, studiolampor, eh vad mer?. Nej. Jason vill inte starta nåt men Matthew ska anmäla honom till Miamis största fotbollsklubb. På nyheterna hade de sagt att det för fullt & att det inre går att anmäla sig, men ingen bryr sig. Han ska ändå få vara med. Hannah & Matthew skulle inte köpa nåt. Jo, Hannah ska köpa en kaffebrygga, locktång & platttång. Alla var klara &, nu är det dags att betala. - , 1050 $, hade  kassörskan Lisa sagt. Vi betalade & gick vidare.

- Kan vi inte gå in på Target?, hade Zoe sagt. - Ja, det typ som Edels klädvarehus i Angred, sa Emma. Det finns miljontals olika billiga grejer där. - Ok, sa Hannah. Mot Target!. - Mot Target, repeterade resten.

Det Stora Äventyret Del 1Where stories live. Discover now