Kapitel 18: Mammas systrar

4 0 0
                                    

Panduroköpte jag en limpistol för att jag tänkte pyssla lite under hösten och vintern. Vi var färdiga med vårt köp & det dags för att åka hem. I bilen så hade jag frågat Matthew om hans bil var en tessla. - Jo faktiskt, sa han. - Va!, hade alla sagt sen. - Jo, sa han. Sedan pratade alla i mun på varandra. - Sssstttoooooopp!!!!, skrek Amira. Alla tystnade. Okej, pappas bil är en tessla ja nu vet vi det, huh?.

Hemma:

- Äntligen hemma, sa Zoe.
- Kan vi inte utforska huset, sa Emma. - Ja, sa Amira. Kom vi går!. - Vänta på mig!, skrek Zoe.
- Jag går också med!, skrek Matthew & gick efter barnen. - Tjaaa, nu är det vara vi två kvar, sa Hannah. Jag är i köket om du vill nåt. - Ja, jag är i mitt rum!, sa Jason & gick upp för trapporna.

Ute där Matthew & barnen är:

- En pool!!, sa Zoe. Va!!.
- Jaaa!!, skrek Amira och Emma samtidigt.
- Tack!, sa Zoe, Amira & Emma.
- Ähh, sa Matthew. Ska ni inte ta årets första dopp?. Hämta badkläderna barn.
Vi sprang upp för trapporna & vi letade efter våra bikinisar. Min var röd, Emmas var rosa och Amiras var ljusblå.

- Var fina, sa Matthew. Kom vi tar ett dopp. I samma stund som jag skulle ta ett plask så plingade det på dörren.
- Vår första gäst, inte så konstigt att vi bor i Miami, sa Matthew. Jag öppnar!.

Sedan  gick han iväg & öppnade. Vi andra följde också med, vi vill ju inte missa vår första besökare!. Matthew öppnade dörren och de vi ser är ingen mindre än:

- Mammas systrar!!, sa Matthew, Amira, Emma, Jason & jag.
- Åh, mina älskade systrar!, sa mamma. Stig på, stig på!.

Jo, ni vet säkert inte vem mammas systrar är, de är häxor!. Inte riktigt så häxor, utan de är en mardröm. Mammas systrar vet var vi än är & till och med om nån av oss är på toan. De spårar våra mobiltelefoner & om vi får "problem" så kommer de till "undsättning". Larvigt. Mammas systrar är en av de knasigaste, dummaste, mest pinsammaste personerna i hela jordklotet. Visste ni att en gång så hade jag mitt 7års-kallas & gissa vem som var i min födelsedags present?. Jo, alla fyra systrar, mammas systrar. De matade mig med chokladtårta & tvingade mig att dricka grönt mojs. Den dagen efter blev jag kallad för "bebis" på skolan, internet & till och med min favorit hemsida. Sen dess hatade jag mammas systrar.

Det Stora Äventyret Del 1Där berättelser lever. Upptäck nu