Hoofdstuk 5 - Hey sexy (part 2)

38 0 1
                                    

De bel ging. 'Dat is snel,' zei Chayenne. Daemon knikte, en ze liepen samen, hand in hand naar de deur, die hij opende. Ze namen de pizza's aan van een pizzabezorger van vermoedelijk ergens in de 40 met een bierbuik, die in de deuropening stond, betaalden en gingen terug naar de woonkamer, waar ze begonnen te eten. Ze lachten en kletsten veel, waardoor de pizzadozen pas een uur later leeg waren. 'Zal ik een film aanzetten?' 'Leuk,' zei Daemon, om vervolgens te vragen uit welke een keuze gemaakt zou moeten worden. 'Ehm... niet veel bijzonders eigenlijk; Men in Black, James Bond... oh, en ik heb natuurlijk alle seizoenen van Gossip Girl!' 'Doe die laatste dan maar,' zei hij lachend. Ze zette het aan, en samen verdiepten ze zich in de problemen van Serena, Blair en de rest, terwijl ze druk discussiërden over wie de 'Gossip Girl' allemaal zou kunnen zijn. Dit hielden ze echter maar 5 minuten voor, waarna ze het zoenen voortzetten.

Uren vlogen voorbij, en voor ze het wisten was het al 1 uur. Even keken ze elkaar aan, tot Chayenne, tegen de wil van het overbezorgde stemmetje in haar hoofd in, met zachte stem de langverwachte vraag stelde: 'Wil je blijven slapen?' Daemon knikte, om haar vervolgens diep in haar ogen te kijken en zijn lippen – voor de zoveelste keer die avond – tegen de hare te drukken.

Hij duwde haar naar achteren, en zoenend vielen ze op de bank. Ze voelde zijn lichaam tegen de hare, haar lichaam tegen de zijne, zijn handen op haar buik bewegen zowel naar boven als naar beneden. Hij kuste haar in haar nek, zij in de zijne en ze voelde zijn handen verder naar boven, het slotje losmaken. Ze voelde iets in haar buik prikken, iets van hem. Zijn kleren vielen op de grond, de hare, en voor ze het wist gebeurde het. Het waar ze zo naar uit gekeken had. Hij kreunde zachtjes, steeds harder, en zij volgde zijn voorbeeld. Zo ging het door, nog steeds heftig zoenend, tot het klaar was. Over. Ze glimlachten naar elkaar en langzaam vielen ze in slaap.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 27, 2012 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ZonsondergangWhere stories live. Discover now