●Cevf-i Leyl●Kehanet●

13.8K 721 401
                                    

Okumaya başladığınız tarihi ve saati buraya bırakın lütfen❤

Karanlığın koynuna sığınmış hakikatler sığınmış oldukları karanlığı terk ederek yavaşça gün yüzüne çıkıyorlardı. Gün yüzüne çıkan gerçekler ruhumda fırtına etkisi yaratıyordu.

Fırtına şiddetini arttırdıkça sığındığım ve hayatta tutmaya çabaladığım ne varsa her şeyim fırtınanın etkisiyle yıkılıp paramparça oluyordu.

Zihnimdeki terk edilmiş evin enkazında diz çökmüş umutsuz bir düşün pençesinde güneşin doğmasını bekliyordum. Fakat ruhum geceye mühürlüyken güneşin doğmasını beklemek imkânsızı arzulamak gibiydi.

Attığım adımlarım beni bataklığa sürüklerken yavaşça dibe çekildiğimi hissediyordum. Her adımım beni sonuma biraz daha yaklaştırıyordu.

Merih benim sonumdu. Biz onunla başlangıcı olmayan ama sonu çoktan yazılmış bir hikâyenin kahramanlarıydık. Kanlı bir mürekkepten sızan kanla yazılmış satırlar yalnızca acı ve hüzün kokardı.

Tutunmaya çalıştığım gelecek belirsizliklerle çevriliydi. Özgür gibi görünüyordum ama özgür değildim. Zihnimin içinde kapana kısılmıştım.

Güçlü olmayı denediğim her an hayat bana ne kadar güçsüz ve zayıf olduğumu hatırlatıyordu. Sürekli dizlerimin üzerine yere düşüyordum ve ayağa kalkmak her seferinde biraz daha zorlaşıyordu. Yara bere içindeydi dizlerim buna rağmen yürümeye devam ediyordum.

Güzergâhımı kaybetmiş gibiydim fakat attığım her adım beni Merih'e götürüyordu. Gittiğim yönün bir önemi yoktu zira tüm yollarım ona çıkıyordu.

Gerçekler zehrini ruhuma akıtırken aldığım soluklar ciğerlerimi yakıyordu. Kanıyordum... Ruhumun ve kalbimin çatlaklarından kan damlıyordu.

Ondan değil de başkasından öğrendiğim tüm gerçekler çığ misali üzerime devrilmişti.

Biz yalnızca acıtarak sevebilirdik birbirimizi ve öyle de yapıyorduk zaten. Verdiği acıyı bile seviyorduk.

●●●

İkinci kitabın tanıtım bölümüyle karşınızdayım.

Hadi tahminlerinizi bu satıra yazın.

Sizi seviyorum canparelerim❤

Cevf-i Leyl 2 KehanetWhere stories live. Discover now