11. Figyelmeztettelek, Skyler

347 19 14
                                    




2017.10.26. - Csütörtök

- Skyler szemszöge -

Több, mint két és fél hónapja, hogy az életem teljes fordulatot vett és minden megváltozott.
Janellel a barátságom szinte teljesen tönkrement, augusztus óta folyamatosan kerül és bárhogy is próbáltam vele kommunikálni, lehetetlen volt.
Nem vette fel a telefont, a munkahelyen azt mondta elfoglalt, ha pedig elmentem hozzá nem nyitott ajtót. Nem értettem mi az oka ennek, hiszen egy szót sem szóltam neki arról, hogy tudok az új kapcsolatáról. Egyik napról a másikra kezdett távolságtartó lenni velem, én pedig csak néztem mint egy hülye, hogy ez miért is történik.

Chris időközben újra felbukkant az életembe, de csak mint barát és így sokkal jobb. Most mindent megosztunk egymással, őszintébbek lehetünk és azt hiszem most olyanok vagyunk egymásnak, amilyenek a kapcsolatunk előtt. Újra megtanultam bízni benne, mert rengeteget bizonyított és elérte, hogy lássam a jobbik arcát, ismét.

Harry nem örült ennek a régi-új barátságnak, így nagyon csúnyán összevesztünk körülbelül egy hete, azóta nem is láttam. Próbáltam keresni, de őt sem tudtam elérni. Nathalie úgy tudja, hogy egy kis időre elutazott, de többet ő sem mondhatott.
Szörnyű érzés, mert nyár óta tökéletesen alakult a kapcsoltunk és rengeteg közös élményt szereztünk.

Nagyon szeretem Harryt, mióta elment, aludni is alig tudok, de soha nem voltam a jó döntéseimről híres. Nem tudom mit kellene tennem, hiszen Chris barátságát sem szeretném elengedni, de félek ha ezt így folytatom, akkor a szerelmemet veszítem el örökre.

Aki a legjobban aggaszt, az viszont E.S.
Egy hónapja ismét írogatni kezdett. Bár ritkán, de olyankor olyanokat, hogy a szívem majd kiszakad a helyéről annyira megvisel. Megkérdeztem miért nem írt mostanába, de a válasza nagyon egyszerű volt:
Nem tudta, hogy legyen tovább a terve, elterelték erről a gondolatait.
Most viszont ismét itt van, én pedig jobban rettegek mint valaha, hiszen már teljesen egyedül vagyok.
Janel és Harry nincs mellettem, Chrisnek pedig a történetnek csak a felét mondtam el, mert láttam, hogy mennyire kiborult. Kicsit úgy érzem, mintha ő pontosan tudná ki lenne ez, kiről van szó.

A telefonom rezegni kezdett mellettem a paplanon, kíváncsiságom pedig annyira mérhetetlenül nagy volt, hogy azonnal felkaptam a készüléket és megnyitottam az új üzenetet.

Ismeretlen: Buta, buta kislány. Nem kellene mindent elmondanod Pricenak, mert hidd el nem jársz jól. xE.S.

Szemeim azonnal kikerekedtek, majd nyeltem egy nagyot és pötyögni kezdtem a választ.

Én: Ne fenyegess, nem érdekel a rohadt véleményed.

A válasz szinte azonnal érkezett.

Ismeretlen: Figyelmeztetlek, Skyler. Ne kelljen tovább lépnem.

Dühösen dobbantottam egyet a lábammal, majd miután úgy éreztem meggondolatlan dolog lenne erre választ adni, így inkább új üzenetet nyitottam, és Chrisnek írtam, hogy a temetőnél találkozzunk délután hatkor. Nem kérdezett vissza, csak annyit válaszolt, hogy neki rendben van.
Bár több információt nem osztottam meg vele, tudta hogy mire készülök, ahhoz már ismer eléggé.


A nap hamar elment, hatkor pedig már javába sötétedett.
A temető parkolójában találkoztunk, volt barátom feszültnek látszott, ezt látva elmosolyodtam.

- Most minek örülsz ennyire? - húzódott apró mosoly ő arcára is, én pedig csak megvontam vállaimat, és oldalra döntöttem fejemet.

- Nem tudom, látszik rajtad az idegesség ez pedig szerintem egész mulatságos - feleltem, ő pedig csak megforgatta szemeit és a bejárat felé indult.

Ölj meg, vagy Szeress /Harry Styles - HU/Where stories live. Discover now