ismerkedés (Dzseki szemszöge)

14.9K 407 34
                                    

Lementem 6óra után vacsorázni és megkérdeztem "apám" (érezze hogy törődök a fiával)
-Dominik hol van? -néztem kérdően Clarkra, aki azt mondta barátainál. De szerintem buliban volt. De nem vitatkoztam. Olyan 11 óra felé a nappaliban ültem és olvastam (igen szeretek olvasni).Hangokat hallottam és az ajtóhoz mentem hogy megnézzem ki a rák üvöltözik az utcán ilyenkor. Kinyitottam az ajtót és egy kapucnis srác öklendezik a kapuban.
-Jól vagy? -kérdeztem, mire kinyögte gyönyörű szavait
-Kurvára nem. De még is mi a faszt érdekel az téged. Különben is miért vagy itt? -kérdezi, mire oda mentem és felsegítettem.
-Hol laksz? -kérdeztem mire a házunk felé mutatott.
-Te vagy Dominik Hill? -kérdeztem érdeklődve
- Dzseki White? -kérdi
-Szia bro.... ezért vagyok itt...-mondom neki vigyorogva mire felhorkan. Be vonszoltam a szobájába, de hánynia kellett ezért kirohant a mosdóba. Mire odaértem majdnem összeesett de megfogtam és behurcoltam, ezután az ágyába raktam, persze elég szerencsétlenül mert nem bírtam megtartani szegényt. De úgy bűzlött a piától hogy uhh. 1órakkor elaludt. Én beültem a székébe és ott aludtam el. Nagyon kényelmetlen volt. Éjszaka felriadtam néha, hogy majdnem leesek a székről. Reggel arra kellek, hogy valaki néz vagyis éreztem. Éreztem, hogy ágyban fekszek, mire kinyitom a szemem és Dominik szobájában vagyok vagyis az ágyában alszok (Nem félre érteni) . Mikor ránézek csak akkor láttam hogy a fürdőből jött ki. Egy szál térdig érő nadrág volt rajta, vizes kocka has(ahw) , teli tetkókkal, barna haj, barna szem (istenem).
-Csak nem tetszik? -kérdi, mire feleszmélek a bámulásból. Eléggé kínos volt. Át is vettem a paradicsom színét. De akkor is nagyon helyes volt... NEM, NEM, NEM! A ROHADT ÉLETBE NEM HELYES DZSEKI WHITE Ő A BÁTYÁD NEM TÖBB!! Veszekszem saját magammal.
-Látom jobban vagy! -mondom harapósan, de megint paprika piros voltam.
-Igen! Sokkal-és hozzátette azt a le vakarhatatlan mosolyt, mert megint bámultam... Úgy álltam fel és mentem ki a szobából, mintha puskából lőttek volna ki, és átmentem a szobámba, letülsolni, hajatmosni.

Mostohabátyó ( Befejezett) Where stories live. Discover now