ismerkedés (Dominik szemszöge)

14.1K 381 15
                                    

Apám mondja, hogy lesz egy "húgom " meg egy "anyám". Kurv@ra várom már,hogy egy fedél alatt éljek, azzal az elkényeztetett kis libával meg annak az anyjával.Szóval elmentem bulizni. Muszáj volt holt részegre innom magam, hogy egy kicsit élvezzem a " Szabad életet"(kb 5 óráig élveztem). De utána apám hívott hogy idézem "gyere fiam haza mert itt van a hugod és a mostoha anyád". Szóval seggrészegen haza mentem. Kb1 óra mulva otthon is voltam. De már sötét volt. Elkezdett távozni a számon keresztül az a több liter alkohol amit ittam és nyilván egy utcán kellett ezt a cselekvést megtennem... És még üvöltözök is. Lehet nem kellett volna ennyit innom. De jót röhögök magamon. Ez van...
-Jól vagy? -kérdi valaki a házunkból.
-Kurvára nem. De még is mi a faszt érdekel az téged? -válaszul csak ennyit adtam
-Hol laksz? -kérdi és a házunk felé mutattam
-itt?
-aha-mondtam két hányás között
-Te vagy Dominik Hill? -kérdi
- Dzseki White? - nagyon reméltem hogy ő az, mert ha nem,akkor kicsit kínos
-Szia bro. Ezért vagyok itt.-mondta vigyorogva. Erre csak felhorkantam. Aztán besegített a szobámba. De ki kellett mennem okádni, azután kis híján elájultam. Szerencsére a,,hugom,, visszakísért a szobámba, és besegített az ágyba(nem félre érteni).Meg akartam köszönni , de bealudtam.

                          *** másnap

Dzseki a székemen aludt. Eléggé kényelmetlen lehetett szegénynek. Megsajnáltam, és az ágyamba raktam és betakartam. Elmentem fürödni, mert olyan pia szagom volt még mindig.... Mikor visszamentem a szobámba , Dzseki végigmért mert csak egy kibaszott nadrág volt rajtam (de láttam hogy tetszik amit lát😂😉) erre megkérdeztem hogy:
-csak nem tetszik? -erre csak elpirult. Szerintem még a paradicsom is megirigyelné a színét. Istenem de szép lány. 
NEM NEM A KURVA ÉLETBE Ő A HUGOD!!
-látom jobban vagy-mondja és kisiet a szobámból.  Lehet hogy ő nem olyan lány amilyennek én képzeltem. De majd kiderül... .

Ezek után áthivtam...

Mostohabátyó ( Befejezett) Where stories live. Discover now