kiszabadítva

6.6K 234 18
                                    

Dominik szemszöge

1 hónapja,hogy Dzseki ''eltűnt''. Egy hónapja tudom, hogy szeret...
Egy hónapja vagyunk a fiukkal a ''húgom'' nyomában.

1órányi autó útra van egy elhagyatott raktár,ahol jelenleg van.

Mikor Iwán jött a megbeszélt időpontra Dzsekihez, akkor elmeséltem neki mindent. Ő is tud Dzsekiről ezt azt,amit én nem. De jelenleg ez nem baj. Iwánnal mi ősellenségek vagyunk, de Dzsekiért képesek vagyunk együtt működni. Mert ők jóba vannak és Iwán is szerette őt..

Tamara meg apám csak úgy tudják,hogy Dzseki apja, mint kiderült ''fekete farkas''-ként emlegetik, elrabolta. Tamara tudta,hogy fekete farkas (a rendes neve Tamás) maffiás fej. Ezért is látta jónak eljönni abból a házból. Ő szerinte Dzseki nem tudja. De tamara azt nem tudja hogy a lánya is maffiás.

Iwánnal éppen a raktárnál vagyunk. A csapataink szét szórva várnak a parancsunkra.

A terv: a beépített emberünk , mondta,hogy Dzsekit éjfél körül viszik át  máshová,mert eladták...
Na nekem itt akadt ki a biztosítékom.
Na szóval mindjárt éjfél. Mi kocsikkal meg motorokkal megyünk a kocsi után és rátámadunk. Ez a leg ésszerübb terv. Reméljük bejön.

- Nik, nézd- mondta Iwán. Hoztak valakit akinek a fején volt egy fekete zsák. Gondolom Dzseki volt. Betették őt a csomiba.
- fiuk, készüljetek- mondtam a fülesbe. A többiektől kaptam egy olyan rendben féleséget. A fekete kocsiba ültek öten plusz Dzseki a csomagtartóban. És kísérte őket egy másik kocsi. 
- a kocsi elindult.-mondom a fülesbe.

Mi ketten Iwánnal beültünk ,egy fekete BMW-be. Jacob és Liam motorra pattantak, persze külön. A csapatom többi tagja meg várták a kocsit az első kereszteződésnél, Iwán csapatával együtt.

A kocsi után mentünk mi a BMW-vel utánunk meg jöttek Liamék.

Liamék pár perc múlva kielőztek minket, és az elöttünk haladó autó előtt satuféket nyomtak, mert piros lett a lámpa. Amelyikben Dzseki utazott, az a kocsi tovább ment.

Jacob kirántja a fegyverét és ki iktatta a sofőrt. Liam meg az utasát. Az az egy szerencsénk volt,hogy ilyenkor kihaltak az utcák.

Zöldre váltott a lámpa. Padlógázzal mentünk tovább.

- a kocsi itt van. Igyekezzetek.-mondta idegesen Ádám. Mert gondolom a sofőr ott kanyarodott le, abba a sikátorba. Ádámék ott torlaszolták el az útjukat.

Mi is megérkeztünk. Ádámék már fegyvert fogtak a kocsira. A csapataink tetőtől talpig feketében voltak velünk együtt. És persze maszkban.
- kiszálni. Gyerünk!- üvöltött Iwán egyik embere. Erre lassan nyílt az ajtó. Kiszállt belőle a sofőr. Őt megbilincseltük. Aztán jött ki még három gorilla. Egyik fegyvert rántott, hárman eresztettünk golyót bele és élettelenül hullott a földre. A másik kettő engedelmesen térdelt le.

Már csak ... Mi a tosz?? Már csak Tamás van a kocsiban.
- kiszállni most!- üvöltöttük kórusban Iwánnal.

Kiszállt a kocsiból. Fegyverét elő vette, és A kezébe eresztettem egy golyót, amitől feljajdult.

Iwán fegyvert fogott Tamásra.
- Nem őt én lövöm le.-  mondom és a fegyver csővel nézett farkasszemet a ''fekete farkas''.
- dögölj meg Dominik-mondta, én meg elsütöttem a fegyverem. Teste földre rogyott és a feje nagyott koppant a betonon.

A három ''fogolyt'' összekötözték és ott hagyták. Én eközben a csomagtartót nyitottam ki.

A csomagtartóban ott volt Dzseki Összekötözött lábakkal és csuklóval. Kiszolgáltatva.

Óvatosan levettem a fejéről a fekete zsákot és az arca teli volt lilás kékes foltokkal.Istenem.
- Dzseki - kikötöztem a kezét, és a lábát.
- Dom- mondta, aztán megölelt. Óvatosan.
Adtam neki egy maszkot, amit fel is vett. Kisegítettem a kocsiból. Ráállt a sérült lábára amitől hangosan felszisszent. Oda adtam a fekete pulcsim, amit ráadtam.  Megfogtam és betettem a fekete bmw-be. Amiben ott ült a csapatom. Az öt személyes kocsiban ültünk heten. Én a kormány mögött. Mellettem Dzseki. Mögöttünk Chriss, Adam, Jacob, Liam, Sam, egymás ölében. Szó szerint. Dzseki szó szerint beájult a kocsiban. Nem csodálom.

Mostohabátyó ( Befejezett) Where stories live. Discover now