Savaş Daha Yeni Başlıyor

966 54 12
                                    

"Lider V!" Taehyung arkasını döndü. Sağ kolu ve strateji uzmanı Namjoon her zamanki gibi belinde silahlar, ve geriye attığı saçları ile ona sesleniyordu. Orduğu yerde bekledi ve Namjoon'un gelmesini bekledi.

"Emin misin?" Taehyung hafifçe sırıtıp dostunun omzuna elini koydu. Ve tehlikeli bir şekilde sırıttı.

"Elbette RM. Gel benimle yürü." Beraber yürümeye başladılar. GPZ(Gizli Proje Z) hakkında konuşmaya başladılar.

"V, herşey hazır. Z,Y,X ve W takımları hazır. Gerekli ekipman ve araç-gereç var. 1 saat içerisinde toplantı odasında buluşalım."

Namjoon geri odasına belge ve haritaları kontrol etmek için döndü. O sırada Taehyung yoluna devam etti. Şu an Ana Üstteydiler. Tüm Seul'ü görebilecekleri bir tepenin üstündeki küçük yazlık bir site.

Olay günü;
Taehyung spor salonunda Yoongi ile görüşmedeydi. Namjoon geldikten sonra antrenmanlara başladılar. 2 saatin sonunda duş alıp beraber kaldıkları eve gittiler. Haberleri açmışlardı. Spiker bir virüsten bahsediyordu. Dikkatlerini verdiler.

" "ZNJ_68 VIRUS" adlı üzerinde çalışılılan bir virüs labaratuvardan bir şekilde çıkarıldı ve birçok insana bulaşması sağlandı. Bu virüs insanların beyinleri ile bağlarını tıkıyor ve  onları yönetiyor. Henüz bie tedavisi yok ve 15 kişide görüldüğü bildirildi. Bu virüsü kapan kişilerin filimlerde gördüğümüz zombi adlı yaratıklarla benzer özellikler gösterdiği keşfedildi." Ekrana birkaç görüntü gelirken kadın konuşmasına devam etti. " Virüs kan, hava ve temas yoluyla bulaşıp anında belirti gösteriyor. Bu virüsü kapan kişiler ilk önce titriyor ardından garip inlentiler çıkarıp 5 dakika boyunca hareketsiz kalıryor ve ayağa kalkıp sizlere de bulaştırmaya çalışıyorlar. Evlerinizden çıkmayın ve mutlaka maske ve uzun kollu ile gezinin dikkatli olun teşekkürler." Ekrana başka görüntüler gelirken kapı çalar. Taehyung kalkıp kapıyı açar. Namjoon'un sevgilisi Seokjin ile abisi Hoseok kapıdadır. Onları içeri alıp otururlar.

"Haberleri gördünüz değil mi? Seokjin'i arayıp direk buraya geldim. Halsey ise yolda." Tekrar kapı çalar Hoseok açıp sevgilisini içeri alır ve kapıyı kilitleyip perdeleri çeker. Beraber ses geçirmez odaya girerler.

"Yoongi hyung bunun olacağını bize habet verdiği için şanslıyız şimdi." Taehyung elindeki kumandanın düğmesine basıp çekmecelerin kilitlerini açar. Herşeyi ortaya koyup plan yapmaya başlarlar.

"Savaş daha yeni başlıyor."

Umarım beğenmişsinizdir!
Oy verip yorum yapmayı unutmayınn!

ZOMBIE ~ 𝒕𝒂𝒆𝒌𝒐𝒐𝒌 ~ (Tamamlandı🍓)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang