HAYIR BEN YATICAM!

264 23 3
                                    

Jimin boğazına kaçan yemekle öksürük krizine girdi Seokjin'in uzattığı suyla daha iyi olmuştu.

"Çok mu ani oldu?" Gülerek karşısındaki şok olmuş çocuğa bakıyordu.

"Biraz öyle." çocuğun yanakları kızarmıştı. O da Yoongi'ye hayrandı tüm okul gibi. Ama hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyordu.

"Şey ben emin değilim." Kısık bir ses tonu ile konuşan çocuğa anlayışla baktı Seokjin.

"Sen duygularından emin olana kadar bu konuşmalar aramızda sır o zaman." Seokjin çocuğu ilk günden şoka soktuğu için kendine kızdı. Yine tutamamıştı kendini.

"Pekala takma ismine karar verdin mi bakalım?" Çocuk bir süre düşündü.

"Şey aslında arkadaşlarım bana hep Chim veya Mochi derdi bu yüzden Chim olabilir." Seokjin gülümseyerek başını yukarı aşağı salladı.

"Çok tatlı bir isim tam senlik." dedi Seokjin çocuğun başını okşadı.

Bu ikili konuşmaya devam ederlerken Taehyung ve Namjoon bir evin düz ve korkuluklu çatısına çıkmışlardı. Etrafa bakınıyorlardı.

"Hyung sence Halsey noona ve Seokjin hyungun aileleri başarabilmiş midir?" Taehyung, Hoseok, Namjoon ve Yoongi ailelerini uzun zaman önce kaybetmişlerdi. Halseyin annesi ve babası ayrıydı. Babası hapiste annesi ise hastanedeydi. Büyük ihtimalle ikiside başaramamıştı. Seokjin'in ailesi ise yurtdışında seyahatteydi haber alınamıyordu. Joon Tae'nin sorusuyla iç çekip başını eğdi.

"Sanmıyorum Taehyung-ah. Seokjin hala umut etsede içten içten o da biliyor bunun düşük bir olasılık olduğunu. Halsey ise umudu kesmiş bir halde." Namjoon sıkıntıyla ofladı.

"Coral sürekli annesini soruyor." Namjoon Taehyung'un dediğiyle havuzun kenarında Yoongi ile oynayan Coraline'a baktı.

"Onun içinde zor bir durum. Şimdilik yalanla idare edebiliriz. Ama büyüdükçe anlayıp üzülmesine engel olamayız." Namjoon her ne kadar yalandan nefret etsede küçücük kıza gerçekleri söylemek onun için yıkım olabilirdi. Hava soğumaya başladığında Tae ve Joon oda dağıtımı için Hoseok'un yanına gittiler.

"Yoongi!" Coral kızgın kızgın topunu boş havuza düşüren Yoongi'ye bakıyordu.

"Tamam tamam." Yoongi gülerek havuzdaki kutulara basa basa yavaşça indi topu Coral'e atıp havuzdan çıktı. Bu sırada Halsey yanlarına geldi.

"Hava soğuyor hadi Büyük Eve yatak planı yapıcaz." Yoongi başını salladı. Coral'ı kucakladı. Hep beraber Büyük Eve gittiklerinde en son onlar gelmişti. Hoseok konuşmaya başladı. Her evde 3 yatak odası 2 banyo bir salon ve bir mutfak vardı.

"Coral ve Halsey üstteki odada ben ise onların hemen yan odasına yatıcağım." Hoseok strateji evi ile erzak ve silah evleri hariç evleri tekrar düzenleme ihtiyacı duymuştu.

"Taehyung sen tek kalıcaksın. Joon ve Seokjin siz ikiniz aynı evde kalıcaksınız. Yoongi ve Jimin siz de aynı şekilde." herkes onaylarken Coral atladı.

"Nedem Taehyung tek kalıcak?" Güzel bir soruydu. Hoseok gülüp Coral'in kulağına eğildi. Çok gizli bir bilgi veriyormuş gibi.

"çünkü Taehyung abin deli!" Coral kıkırdarken Taehyung kötü kötü ağabeyine baktı.

"Bana deli diyene bak peh!" Ardından gülerek evin anahtarını alıp çıktı. Herkes anahtarlarını aldığında evlere dağıldılar.

"HAYIR BEN YATICAM!" Coraline ve Hoseok tartışıyorlardı.

"Ama o benim sevgilim!"

"Benimde ablam!" Halsey bıkmış şekilde ikiliye baktı.

"Kavga etmeyin. Coral benimle yatıcak Hoseok sen git öbür odaya." Halsey'in gülerek söylediği söylere Hoseok dudak büzdü.

"iyi gidiyorum." Ayaklarını yere vura vura öbür odaya giden Hoseok'un arkasından gülerek bakan Halsey, Coral'i uyuttuktan sonra sevgilisinin odasına sessizce girdi. Hoseok telefonla uğraşıyordu. Açılan kapı ile Halseyi gördü ikiside güldü. Hoseok yana kaydı. Halsey yanına yattıktan sonra sarılarak uyudular.

O sırada yürüşten dönen Namjoon ve Seokjin eve girdiler. Üstlerini değiştirdiler ikiside dişlerini fırçalarken Namjoon'un acele etmesinin üzerine kolu küçük lambaya çarptı lamba yere düşüp kırılınca Seokjin gülerken Joon surat asıyordu.

"Joon yine kırdın." Seokjin gülmesini durduramıyordu.

"Gülmesene ama ya!" Joon'da gülmüştü ikiside dişlerini fırçaladıktan sonra lambayı toplamaya başlamışlardı. Kısa süre sonra Joon'un elini kesmesi ile Seokjin onun elini sarmalayıp yatağa yollamıştı. Ardından herşeyi toplayıp o da yatağa geçmişti.

Taehyung'un ev arkadaşı olmadığı için kendisi sadece hazırlanıp yatağa girmişti. Taehyung yatağa girer girmez kedisi gelip yanına kıvrılmıştı.

Jimin ve Yoongi'nin kaldığı evde ise Tae'nin sessizliği ve huzurunun aksine bir tartışma mevcuttu.

"Park Jimin ikili yatağa yat! Ben tekliyi alırım." Jimin Yoongi'nin sınırlarını zorluyordu. İlk aynı evde kalıcaklarını duyup, Seokjin ile konuşmasını hatırlayıp utanmıştı. Ama sonra alışmış şu anda da kavga ediyorlardı.

"Hayır hyung sen yat! Ben giderim öbür odaya." Yanaklarını şişirip şirince oflamıştı. Yoongi'nin ise kalbi teklemişti. Yavaşça Jimin'e yaklaştı Jimin gözlerini kocaman açmış ne yapıcağına bakıyordu. Yoongi iki elini de Jimin'in omuzlarına yerleştirmiş hafif üstüne eğilmişti.

"Ya yatarsın yada zorla yatırırım Jimin." Jimin'in büyük yatakta yatmasını ve rahat etmesini istiyordu.

"Tamam hyung ama rahat edemezsen orda söyle yer değişiriz." Jimin ikna etmede pek iyi olmadığı için kabul etmişti. Yoongi gülümseyip başıyla onayladı. Birbirlerine iyi geceler dileyip odalarına çekilmişlerdi.

ZOMBIE ~ 𝒕𝒂𝒆𝒌𝒐𝒐𝒌 ~ (Tamamlandı🍓)Where stories live. Discover now