Yazlık Site

443 33 2
                                    

(Zombileri medyadaki gibi düşünebilirsiniz.)

Taehyung ve arkadaşları herşeyi hazırlamıştı. Bu virüs kış ayında salınacağı için yazlık bir site satın aldılar siteden (yaklaşık 30 tane dublex ev ve ortasında bir havuz olan bir site)

13 tane dublex ev ayırdılar. 5 evi silah 5 evi yiyecek diğer 1evi strateji öbür 2 evi ise kendileri kalıcak şekilde hallettiler.

Tabi bu hemen olmamıştı. Bunu yapmak zordu ama hayatta kalmak için önemliydi. Tüm yıl boyunca bunun için hazırlık yapmışlardı. Öbür kalan evler ise şimdilik boştu. Yıllar boyunca Hoseok damdan dama gezip tüm siteyi karış karış geziyordu. Bilmediği bir yer yoktu. Bir yere ne yapılabileceğini Namjoon'a söylüyordu. Namjoon da ona göre siteye çeki düzen veriyordu. Bu 6 kişi ilk önce sitedeki belli yerlerdeki ağaçları köklerinden söküp sitenin dışına ektiler. Ağaçlar sökülünce boş kalan araziye ise tarım alanları yaptılar. Havuzu ise içinde gerekli malzemeler olan kutularla doldurup üstünü kapattılar. Sitenin çevresindeki çitleri daha da yükseltip sağlamlaştırdılar. Yoongi ise silahlardan sorumluydu. Tüm silahların özelliklerini biliyor ve ona göre hazırlık yapıyordu. Seokjin en iyi yaptığı şey yani yemekten sorumluydu. Eğer sıkışık bir durum olursa az malzemeyi çok kişiye yetirebiliyordu. Halsey ile Tae ise çevreyi çok iyi tanıyorlardı. Yer altına bulunması neredeyse imkansız yollar açıyorlardı. Bu yollar metro gibi tüm heryere bağlıydı. Bunun için çok uğraşmışlardı. Ciddi bir plan ve hazırlıkla sessizce tünel kazmışlardı. Ve bu tünelleri sadece onlar biliyordu. Bunun gibi yerin üstündede bilmedikleri yerler yoktu. Tae çoğu zaman yurt dışına gidip gelirdi bu yüzden sahilde ona ait bir teknesi vardı. Buralar tehlikeli olursa tekne ile Kanada'ya gidebilirlerdi. Ve yollarına orda birşekilde devam ederlerdi.

*Şimdi*

Tae ile Hoseok yazlığa gelip kimsenin olup olmadığını kontrol ettiler. Ardından elektrik ve suları kontrol ettiler neyseki hala bağlantı vardı. Teksiz ile Halsey'ye işaret yolladı kısa süre içerisinde tüm grup geldi. Planları uzun süre burda bekleyip dikkat çekmemekti. Herşey kontrol altından çıktığında ise savaşa hazır olmaktı. Namjoon gelirken yola birsürü işaret bırakmıştı. Eğer akıllarını iyi kullanabilen insanlar bu işaretleri görüp çözerlerse buraya gelebilirlerdi. Aklını ve zekasını iyiliğe yoran insanlara ihtiyaçları vardı. Bu sayede güçlenebilirlerdi. Yazlığı kontrol ettikten sonra birkaç eksik malzeme tespit ettiler onları bir listeye yazıp geri döndüler. Halsey'nin evine dikkatlice vardılar. Halsey evden çıkmadan önce kız kardeşine kendi sesini duysa bile saklanmasını tembihlemişti. Şimdi onu almaya gelmişlerdi. Halsey Coraline'ın bıraktığı işaretlerle onu bulmuştu. Coraline odasına gidip gerekli eşyaları toplayınca Hoseok onu kucağına almıştı.

"Coral olayları biliyorsun değil mi?" Coraline usulca başını sallamıştı.

"Güzel şimdi sessiz ol tamam mı? Birkaç yere daha uğrayacağız ve güvenli bölgece gideceğiz." Coraline yine başını saklayıp kollarını Hoseok'un boynuna sardı. Yol boyunca da böyle durucağa benziyordu. Halsey listeyi çıkardı. İlk olarak markete girmeliydiler. Virüs henüz çok yayılmasa da sokaklar bomboştu. Birkaç zombi hariç... Dikkat çekmeden bir markete girdiler. Marketin yağmalandığını anlayınca depoya gittiler. Ama kapı kitliydi. Seokjin anahtarı bulup getirdi. İlk Yoongi içeri girdi ve kontrol etti. Temiz olduğunu görünce öbürlerini çağırdı. Depoda neredeyse boştu. Sadece birkaç oyuncak, temizlik malzemeleri ve unlar vardı. Coraline yere inmek isteyince Hoseok onu indirdi. Oyuncaklardan yumuşak olanları seçip ablasına ve Hoseok'a uzattı.
"Eğer orda çocuklar olursa bunlardan isteyebilirler belki." Coraline haklıydı çocuklar olucaktı. Halsey oyuncakları alıp çantasına koydu. Seokjin unları Hoseok ise temizlik malzemelerini. Marketten çıkıp öbür markete girdiler. Bu şekilde yaklaşık 6 küçük market dolaşmışlardı. En son Ikea'ya girdiler. Burası marketlerde son duraktı. Bulabildikleri kadar ped, tuvalet kağıdı, ıslak mendil, makarna ve su aldılar. En yakın yer olan Seokjin'in evine gittiler. Seokjin'in arabasına atladılar. Ve doğruca yazlığa sürmeye başladılar. Ses çıksa bile zombiler yetişemeyecekleri için sorun yoktu. Sorunsuzca siteye vardılar. Hoseok hemen inip duvarı tırmandı ve kapıyı açtı. Araba içeri girince ise hiç beklemeden kapıyı kapattı. Seokjin arabayı park ettikten sonra herkes eşyaları gerekli yerlere taşıdı. En son Büyük Ev'e geldiler ve haber kanalını açtılar.

"ZNJ_68 Virüsü hızla yayılmaya devam ediyor!" Ekrana birkaç görüntü gelir.

"Bu şekilde görünüyorlar ve çoktan tüm dünyaya yayılmış durumda! Bilim adamları hala araştırmalar yapıyorlar. Ama sonuç alınamıyor. Dikkatli olun!"

Tae haber kanalını çizgifilm kanalı ile değiştirip kumandayı Coraline'a verip başınj okşar.

"Coral biz yukarıdayız birşey olursa seslen tamam mı?"

Coraline başını sallayıp koltuğa uzanır ve televizyon izlemeye devam eder. Üst kata çıkıp farklı stratejiler geliştirmeye çalışırlar.

ZOMBIE ~ 𝒕𝒂𝒆𝒌𝒐𝒐𝒌 ~ (Tamamlandı🍓)Where stories live. Discover now