3. Bölüm : KAÇIŞ

76.7K 1.9K 1.3K
                                    

Benim hayatım ondan önce o kadar basitti ki, ama şuan onunlayken sadece karanlık. 🌗
- Liya Arsalan

 🌗 - Liya Arsalan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kaçış


Dizlerimdeki acıyı göz ardı etmeye çalıştım. Dudaklarımı ısırdım ve koltukta oturmuş Alihan'ın gelmesini bekliyordum. Dizlerim titriyor, gözlerim ise ağlamaktan yanıyordu.
Acınacak haldeydim, bu yaralarıma sebep olan adamın tedavisine ihtiyaç duyuyordum. Ondan hala nefret ediyordum bu ayrı konuydu.
Elinde pansumanlarla geldi ve yanıma oturdu.

Bütün bunlara sebep olup sonradan neden yaralarımı sarıyordu ki?

Bipolar herif işte.

„Dizlerini bacaklarımın üzerine uzat." dedi ve pansumanları hazır etti.

Bunu yapmamı beklemiyordu herhalde dimi? Uzun süre boş boş suratına baktım. Bacağına iki kez vurdu koymamı işaret ederek. "Bön bön ne bakıyorsun kızım? Koysana."

„Bunu yapmamı beklemiyorsun herhalde değil mi?" dedim ciddiyet ile.

Beklemediğim anda iki bacağımı da aldı ve bacağına uzattı. Dizlerimi tam kucağına isabet etti ve batikonu alıp pamuğun üzerine döktü biraz. Gözlerime baktı ve „Acıyabilir." dedi. Umursamadım ve ne yapacağını bekledim. Sıcak elleri çıplak bacaklarıma her temas ettiğinde ürperiyordum adeta. Pamuğu dizlerime değdirdiğinde bacaklarımı refleksle kaldıracaktım ki tuttu. Çok acıyordu.

„Sabır et biraz." dedi azarlar halde ve pansuman yapmaya devam etti. Bittiğinde ise dizlerime yara bandı yapıştırdı. „Tamamdır." dedi. Bacaklarımı onun kucağından çektim.

„Tamam bitti." Pamukları falan alıp mutfağa gitti atmak için. Bende ellerimle tırnaklarıma bakıp onlarla uğraşıyordum. Alihan geri geldi ve başımda dikildi. Boğazımı temizledim ve kalktım. Gözlerine baktım.

„Banyo nerede? Duş almak istiyorum."
Çekingen bi şekilde sordum. Niyeyse?

„Benim odadakine gir." dedi umursamaz bi şekilde. Kaşlarımı çattım.

„Anlamadım? Ev koskocaman neden tam olarak seninkine giriyorum? Ayrıca sen cimri misin? Bana bir oda versen? Ömrüm boyu geçiremem ya bu koltukta."

İç çekti ve kolumdan tutup merdivenlerden çıkardı. Bir odaya girdi ve beni peşinden çekti odaya. Oda sade ve bir kişilikti. Balkonu vardı ve bana göre gayet güzeldi. Ebeveyn banyosu yoktu. Ama odayı beğenmiştim aslında. „Burası mı benim odam?" diye sordum. O ise başını olumlu anlamda salladı.

Mahkumiyet (+18)Where stories live. Discover now