Seyit Çetin

118 4 1
                                    


Piknik sefamızı sonlandırıp,evlere dağılmıştık. Mutfaktan kendime soğuk bir şeyler doldurup,odama çıktım. Laptop'u alıp,yatağa oturdum ve güzel bir film açtım.

Savaş Ateşçi;

Melisayı eve bırakmıştım,bende kendi evime ilerlerken önümü 2 araba kesti. Tek kaşımı kaldırdım ve siyah arabalara baktım.

Kimdi bunlar?

Arabadan orta yaşlı bir adam indi,arkasında korumalarıyla arabanın önünde dikiliyodu. Alayla gülümsedim ve arabanın kapısını açıp,indim. Adamın tam karşısında dikildim ve yüzümdeki alaylı sırıtmayla ona bakıyordum.

"Merhaba Savaş"dedi ve elini uzattı. İlk eline baktım,sonra yüzüne ve elini sıktım.

"Seninle ufak bir konu hakkında konuşmamız gerekiyor,bizimle gelmelisin"dedi

"Abicim ben daha sizi tanımıyorum,ne halt olduğunuz belli değil neymiş bir şey konuşman gerekiyomuş ne söyliyceksen burda söyle"dedim

"Ayak üstü konuşulcak bir konu değil"dedi

Bu adam kimdi?

"Kimsin sen?"dedim

"Seyit Çetin"dedi sertçe yutkundum,Urazla,Atakanın babasıydı bu herif

"Derdin ne benimle"dedim

"Oğullarım 3-4 aydır kayıp,hiçbir haber alınamıyor ve aldığım bilgilere göre en son senle görüşmüşler"dedi

"Evet benle görüştüler ama benim kayıp olduklarından haberim yok,at hırsızı oğulların yine başka bir pisliğin peşine düşmüşlerdir,benden sana hayır gelmez yani"dedim ve tam arabama doğru yürüyodum ki,adamlar arkadan gelip,beni tuttu ve sürüklemeye başladı.

"Lan sizin elinizi,kolunuzu sikerim!"dedim sinirle

Adamlar beni zorla tutarken,Seyitin karşısına durdular. Seyit bana yaklaştı,aramızda bir kaç cm vardı

"Oğullarımı öldürdün!"dedi öfkeyle

"Kanıt göstersene it!"dedim

"Oğullarımın güvenliği için peşlerinde onlardan habersiz bir adam takmıştım. O gün yaptığınız katliamı kamerayla kaydetmiş,tam adam çağırdığı sıra siz işinizi,halledip,gitmişsiniz arkanızda delil kalmadığına halbuki çok emindiniz!"dedi nefreti gözlerinden anlaşılıyodu

"Azcık adam olsaydında oğullarına sahip çıksaydın! Başkalarının sevgilisine zorla sahip oluyodu birtanesi!"dedim

"Bedelini ağır ödeyeceksin Ateşçi seni hemen öldürmiycem hergün acılar içinde kıvranacaksın!"dedi ve yutkundu

"Götürün şunu!"dedi
Adamlar beni zorla arabaya doğru götürürken,bir tanesine kafa attım. Adam burnunu tutarak,geri çekilirken hemen diğeri gelip, yumruk attı. Ağzıma gelen demir tadıyla,tükürdüm. Dudağım patlamıştı. Beni arabaya bindirdiler ve 2 yanıma koruma oturdu.

"O patronunuz olacak itinde sonu oğulları gibi olacak!"dedim sinirle ve dudağımdaki kanı elimde sildim.

Bir belayı def etsek,diğeri anında bizi buluyordu anasını satayım!

Uzun yolculuğun ardından yıkık dökük,pis bir eve gelmiştik. Adamlar beni arabadan indirip,eve sokarken 4 tane koruma arkamdan geliyodu.
Eve girdiğimizde,boş bir odaya soktular.

Korumalardan birtanesi bana aniden yumruk attı. Sinirle gözlerimi kapatıp,yumruğumu sıktım. Kafamı çevirip,ağzımdaki kanı tükürdüm yüzüne,koruma gözlerini kapatıp,eliyle yüzünü sildi ve bana yumruğu salladığı an hemen kenara çekilip,elini tuttup,kıvırdım. Adamı yere otutturdum,kolunu hala tutarken bacağımla koluna bastım ve kırılmasını sağladım. Diğerleri durumun ciddiyetiyle hemen üzerime çullandılar,en sonunda yere düştüm hepsi bir yerden tekmeliyodu.

Bay PsikopatDove le storie prendono vita. Scoprilo ora