3.SAHNE

11.6K 984 554
                                    

Selam! Nasılsınız? Yeni bölümle geldim!

instagram: mitolojik.biri

kişisel instagram: graecuss

ask.fm: graecuss

Twitter: graecuss_

Spotify: mitolojik.biri (Mavi Lavinia için bir liste var)

Ares ve Yakut'un parodi hesapları açıldı areskunt ve yakutledaoflaz yazarak bulabilirsiniz.

Bu bölüme herkes yorum yapıp, oy verirse sevinirim yoksa ne yazık ki sınır getireceğim. Hayalet okuyucularla uğraşmak istemiyorum :3

♪ Emir Can İğrek - Franco ♪

Yanağının parıltısı utandırırdı o yıldızları, tıpkı gűnışığının utandırması gibi lâmbayı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yanağının parıltısı utandırırdı o yıldızları, tıpkı gűnışığının utandırması gibi lâmbayı.

Gőzleri gőkte őyle parıltılarla geçerdi ki havadan, kuşlar őtűşűrdű gece bitti sanarak

Romeo and Juliet

🌸

Huysuz bir bilge zamanında aşk yaz rüzgârı gibidir demişti. Sen güneşin altında ısınır ama sıcaklığıyla yanarken yaz rüzgârı eser hem seni serinletir hem de üşütür.

Tül perdemi uçuşturarak içeri dolan yaz rüzgârı yüzüme, pijama şortumun açık bıraktığı bacaklarıma çarparken gözlerimi aheste tavırlarla araladığımda şu an en sevdiğim andaydım. Rahat, huzurlu uykudan uyanmıştım ve yüzümü kedi gibi yastığımın soğuk tarafına sürterek kıvrılıp mırıldanırken kendimi bıraksam biraz daha uyurdum ama çalmaya başlayan alarmım buna engel oldu. Gözlerim tamamen aralandığında el yordamıyla yatağımın hemen yanındaki minik üç ayaklı yuvarlak sehpanın üzerinden telefonumu alarak alarmı kapattım. Telefonumun ekranına yansıyan görüntü sabahın yedisinin olduğunu gösterirken ayaklarımı yatağımdan indirerek yumuşacık kilimime bastım. Parmaklarımı birbirine geçirerek avuç içlerim yukarı gelecek şekilde kollarımı yukarı kaldırarak gerinirken kimsenin olmayışıyla özgürce dudaklarımı aralayıp esnedim. Kedilerin içine girip etrafına doladıkları ip yumakları gibi gür saçlarım yüzüme dökülmüş gözlerimi kapatan kızıl tellerin arasından yüzüme çarpan güneşi selamlarken bir süre uzanmasam da miskinliğimi sürdürdüm. Her ne kadar yatmadan önce toplasam da dağınık yatışımla açılan saçlarımı parmaklarımla karıştırarak banyoma geçtiğimde hızlıca yüzümü yıkadım. Soğuk su beyaz tenime çarparak yanaklarımı kızartırken ıslak ellerimi gür saçlarımda dolaştırarak elektriklenen tutamları düzelttim.

Mavi Lavinia (Rengarenk Serisi I)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin