5.SAHNE

8.9K 973 864
                                    

Selam! Nasılsınız? Yeni bölümle geldim!

instagram: mitolojik.biri

kişisel instagram: graecuss

ask.fm: graecuss

Twitter: graecuss_

Spotify: mitolojik.biri (Mavi Lavinia için bir liste var)

Ares ve Yakut'un parodi hesapları açıldı areskunt ve yakutledaoflaz yazarak bulabilirsiniz.

Lütfen lütfen sessiz kalmayın ve emeğimin karşılığını verin, bence bu hikaye bunu hak etmiyor bende yayımdan kaldırmak istemiyorum ama öyle istiyor gibisiniz? Hayalet okuyucular ortaya çıkma zamanı ♥

BÖLÜM SINIRI 500 OY VE 600 YORUM

♪ Sezen Aksu - Onu Alma Beni Al ♪

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Gençlerin sevgisi yüreklerinde değil, gözlerindeymiş meğer

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Gençlerin sevgisi yüreklerinde değil, gözlerindeymiş meğer."

Romeo and Juliet

🌸

Parmaklarıma sardığım tokayı saçımın ucuna birkaç kez dolayarak bıraktığımda hazırlığım bitmiş ve Ares'le buluşma saatimize dakikalar kalmıştı. Sabah uyanıp bahçeye çıktığımda Ares ve Romeo'yu yürüyüşten dönerken yakalamıştım. Milo'nun dilediğinin aksine Romeo hareketli bir köpekti ve patisini önemsemeden hareket ederken Ares'in de tek çaresi köpeğinin peşine takılmak olmuştu. On gibi yola çıkmayı teklif ettiğinde itiraz etmedim. İki saatimiz yolda geçeceği için erken yola çıkmak en mantıklısıydı.

Parfümümü sıkarak çantamın içine koyduğumda ve minik video kameramı da aldığımda hızlıca aşağı indim. Evin zil sesi aynı saniyeler içinde çaldı. Kapıya doğru ilerlerken adımlarım heyecanla birbirine karıştı ve sendeleyerek avuç içlerimi kapıya çarptım. Kendi halime gözlerimi devirerek kapıyı açtığımda Ares'i karşımda buldum. Gülümseyişinin tatlı havasının bulaştığı parlak mavilikleri merakla kısılmıştı. Mavilikleri yüzümde dolaşırken, "Merhaba," diye mırıldanışımla aynı şekilde cevap verirken istemsizce onu baştan ayağa süzdüm. Hâkî rengi kumaş pantolonunun üzerine kum renginde düğmeleri göğsüne kadar açık, kollarını dirseklerine kadar katladığı gömleği vardı. Pantolonuyla aynı renk kasketi kafasının üzerindeydi. "Ç-Çok güzelsin." Gözlerim şaşkınlıkla kocaman açılırken öksürerek, "Olmuşsun," derken yanakları kızardı. "Çok güzel olmuşsun."

Mavi Lavinia (Rengarenk Serisi I)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin