9.SAHNE

8.1K 892 943
                                    

Selam! Nasılsınız? Yeni bölümle geldim!

kişisel instagram: graecuss

ask.fm: graecuss

Spotify: mitolojik.biri (Mavi Lavinia için bir liste var)

Ares ve Yakut'un parodi hesapları açıldı areskunt ve yakutledaoflaz yazarak bulabilirsiniz.

*Bölüm içinde geçen tiyatro hikayesi ve replikleri, her şeyi bana aittir.

BÖLÜM SINIRI 500 OY VE 800 YORUM.

♪ Ceyl'an Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah♪

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

instagram: mitolojik.biri

instagram: pesetmeyenareskunt

"Yüksel ey güzel güneş, öldür şu kıskanç ayı,

Bak nasıl da sararıp soluvermiş tanrıça kederden

Sen ondan çok daha güzelsin diye."

Romeo and Juliet

🌸

Mırıldanarak ellerimi yumuşacık toprakta dolaştırırken toprağı kazarak yer açtığımda çiçeğin köklerini kazdığım noktaya bırakarak etrafını toprakla kapattım. Hemen yanına bir çukur daha açarak diğer çiçeği ektiğimde terden alnıma yapışan saçlarımı elimin tersiyle geriye iterek ektiğim rengarenk çiçeklere baktım.

Sabahın erken saatinde alarmım çalmadan uyanırken tekrar uyuyamayacağımı bildiğim için ayağa dikilmiş, yatağımı toplayarak pijamalarımı çıkarıp aşağı inmiştim. Sabahın erken saatlerinde açlığım bastırdığı için şaşırırken birkaç kuruyemiş atıştırarak kendimi bahçeye attığımda kendimi oylayarak çiçeklerle uğramaya başlamıştım. 

Saatlerdir bununla uğraşıyordum. Verandanın etrafına rengarenk çiçekleri dikerken üzerimdeki negatif enerjiyi atıp, toprakla uğraşarak rahatlamaya çalışıyordum. Vücudumda sebepsiz bir gerginlik, ağrılar vardı ve sebebi ne bilmiyordum. Sadece birkaç gündür gereksiz yere enerjim sönüktü, gergindim. Doğaya negatif enerji verirken bunu düzeltmek istiyordum.

Plajda geçirdiğimiz günün üzerinden dört gün geçmiş, yeni bir haftanın ilk gününe başlamıştık. Bugün provalara başlayacaktık, yeni bir dönem çalışma günleri başlamıştı ve bundan sonra neler olacak merak ediyordum. Tatilin bitmesine sevinmiştim, çalışmayı seviyordum ve sevdiğim işle uğraşmak bana mutluluk veren en güzel şeylerden biriydi.

Mavi Lavinia (Rengarenk Serisi I)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin