Çünkü Dolunay 🎑 Vardı

1.2K 101 139
                                    

Geçiş bölümüdür. Diğer bölüm kaos is coming.

Jikook smut bekleyen okura RTÜK şoku...

Taehyung hızlı bir biçimde sürüsüne dönmüş gizlice odasına girmiş ve üzerini değiştirmişti. En azından kimse fark etmeden gidip gelebilmişti.

Yoongi aklından çıkmıyordu. Acaba iyi olacak mıydı? Yalnız bırakmasa mıydı?

Durmadan onu düşünüyor bir yandan da hikayesinin devamını merak ediyordu. Çok fena şeyler olmamasını umuyordu.

Olsa ne olurdu? Neden umursuyordu düşmanını? Ama o Taehyungun düşmanı değildi. Arkadaş? Belki de sadece tanıdık. Yardımcı olmak istediği kesindi.

Yoongi çok fazla şey yaşamıştı. Kendisi de sevgi görmemişti ailesinden belki ama sevgi ne biliyordu. Babaannesi, arkadaşları hatta azda olsa annesi ona sevgi göstermişti.

Taehyung sevgi ne biliyordu ama yoongi... Sevdiğin insan üzülürse nasıl hissedersin? Hatta bir insanı sevdiğinde ne hissedersin? Yoongi bunları bilmiyordu.

Yoongi duygularını tam anlamıyla yaşamayı bilmiyordu. Kurdu veya içgüdülerine ise hiç kulak asmazdı. Kurdu bağırsa susturmaya çalışır dediğinin tam tersini yapardı.

Bu aptallık denebilir miydi?

Denemezdi. Kimse bilmediği bir şey yüzünden aptal yerine konamazdı. Hele ki ailenin küçükken öğretmesi gereken şeyleri kötü ebeveynler yüzünden öğrenememiş birine hiç denemezdi.

____

Yoongi gözlerini açtığında etraf karanlıktı. Bir süre az görebildiği tavanla bakıştı. Yavaşça doğruldu. Etrafına bakındı.

Taehyungun gideceğini bile bile üzülüyordu gitmiş oluşuna. Gözleri yatakta ki yanında duran yastığa kaydı.

Bilerek kokusunu bırakıp gitmiş olmalıydı. İstemeden yastığa gülümserek bakıyordu.

Elini yastığa attığı sırada elinde ki acı ile duraksadı. Eli sarılıydı. Anlaşılan Derin kesikler vardı ve bu gün pek kullanamayacaktı. Yarına geçerdi.

Yataktan kalktığı sırada gözü camdan gözüken aya kaydı. Anlaşılan yarın dolunay vardı. Yoonginin hoşuna gitmemişti.

Ayda bir kez dolunayda yapılan küçük bir rütiel vardı. Sürünün devamlılığı için yapılırdı. Yoongide böyle lanet bir dolunay gecesinde olmuştu ya belki o yüzden sevmezdi.

Kalkıp elini yüzünü yıkadıktan sonra masasına geçti ve tüm gece orada kağıtlara uğraştı.

_______

O gün Taehyung, Jimin, Jungkook üçüde ayrı bir heyecanlıydı. Aslında bu tarz günlerde sadece Taehyung heyecanlı olurdu ama bu sefer hepsi ayrı heyecanlıydı.

Çünkü dolunay 🎑 vardı.

Bu gece bekar ve artık yaşı gelmiş gençler toplanırdı. Dolunayın gücüyle kurtlarını iyice serbest bırakıp kurt formuna dönüp kurtlarının içgüdülerine güvenip ruh eşlerini ararlardı.

Jimin ve Jungkook hep yan yanalardı ama bu gece bağlı olarak yan yana olacaklardı. Hatta bu gece asıl heyecanlanma sebepleri şuydu ki; çift olan iki kurdun saçları o geceliğine aynı renk olurdu.

Jungkook saçları hangi rengi alacak çok merak ediyordu. Siyah alamazdı. Çünkü siyah sadece bir baş alfa bir baş omega olacak veya iki veliaht kurtta olurdu.

Jimine kısaca baktı. Pembe belki? Kendisine hiç yakışmazdı. Mor? Mavi? Belki yeşil? Kahve kalırdı belki.

Jimin Jungkookun uzun süre ona baktığını fark edince güldü.

I SEE RED - TAEGİ / JİKOOK / NAMJİN Where stories live. Discover now