XII.

609 37 8
                                    

,,Veľmi som si to užil. Ďakujem, že ste mi dovolili ísť za svojou rodinou a rozlúčiť sa", usmial sa Jimin a sklonil svoju hlavu do svojho lona. Bál sa pozrieť do kráľových, teraz už krvavých očí.

,,Jimin, povedal som ti, že ak budeme v paláci a sami, budeš mi týkať a oslovovať menom. No a za to mi ďakovať nemusíš. Urobím všetko, ak ťa to urobí šťastným", prehlásil Yoongi z jemným, no stále dominantným hlasom.

Kráľ položil pohár na stôl vedľa seba a následne sa zadíval na kráľovnú ktorá sedela na jeho nohe, hrajúci sa nervózne zo svojími prstami. Ako on miloval pohľad na tú dokonalú osôbku. Už len pohľad na jeho nepoškvrnený krk, na ktorom za chvíľu bude jeho značka ho dostával do kolien.

Medzi prst a ukazovák chytil bradu chlapca a zodvihol ju tak, aby mu videl do oči. V Jiminových očiach videl celkom dosť strach a rešpekt voči kráľoví.

Yoongi sa musel uškrnúť nad pohľadom jeho vydesenej kráľovny. Rukou, ktorou obýmal kráľovnú, si ju pritiahol k telu bližšie. Druhú ruku položil na jeho líce, ktoré nežne pohladil. Netrvalo dlho a kráľ pritisol svoje pery na tie jeho.

Jimin zalapal po dychu ale nedotiahol sa. Nechcel riskovať svoj život a tak nechal kráľa robiť čo sa mu zachce. Bál sa ale nechcel kráľa naštvať.

Bielovlasí kráľ začal pomaly pohybovať svojími perami a zavrel svoje oči. Chlapec sediací na jeho nohe zopakoval jeho čin. Hneď čo urobil prvý pohyb, cítil sa tak skvelo. V brušku mu vybuchol roj motýľov.

Chlapec sa nemohol nabažiť kráľových pier. Chcel ich cítiť stále. Pasovali k sebe ako puzzle a chutili ako mentol s podtónom krvy. Síce sa mu ta pachuť nepáčila ale nekomentoval to.

Jimin si svoje ruky obmotal okolo kráľovho krku, posadil sa naň obkročmo a to všetko bez preťatia bozku. Kráľovi sa čin chlapca páčil a obmotal si ruky okolo jeho pásu. Tým si ho na svoje telo pritiahol bližšie.

Takto sa dvojica mladých chlapcov bozkávali až kým sa mladší na silu odtiahol. Kráľa jeho čin vytočil a chcel si ho opäť pritiahnúť do bozku. No Jimin v čas zareagoval a položil svoju ruku na staršieho pery. Následne začal z hlboká dýchať. Snažil sa pochytiť čo najviac kyslíka do pľúc.

,,Daj mi chvíľu kým sa nadýchnem", prehlásil Jimin pomedzi hlboké nádychy. Starší len prikývol a zložil zo svojích úst chlapcovu ruku. Chrbát ruky pobozkal a počkal, kedy sa chlapec nadýchne.

,,Mám jednú otázku", prehlásil Jimin hneď ako začal pravidel dýchať. Yoongi mu na to iba prikývol a čakal, čo z neho vypadne. No viac-menej už tušil, na čo bude otázka zameraná.

,,Prečo si ma ešte nezmenil? Si oproti mne silnejší, rýchlejší a podobne ale aj tak čakáš. Prečo?", spýtal sa chlapec a zahľadel sa kráľoví do očí. Stále sa bál, to rozhodne, no myslel si, že je to tak lepšie.

,,Čakám na teba moja prekrásna kráľovná. Čakám, kedy si zvykneš na prítomnosť upírov. Čakám, kedy mi dáš zvolenie, že si pripravený na pol roka premeny v bolestiach. Čakám, kedy si zvykneš na moju dominanciu. Čakám, kedy budeš dostatočne silný na moje zaobchádzanie. Stačí ti to alebo chceš ešte viac?", spýtal sa kráľ a pohladil chlapca po boku.

Jimin na rýchlo zakrútil hlavu a hneď ju aj zavŕtal do kráľovej hrudi. Bál sa, že to bude neznesiteľná bolesť. Nechcel si predstaviť, čo z ním bude kráľ robiť ale miloval ho. Chcel preň len to najlepšie a bol odhodlaný mu dať všetko čo mal.

,,Bolí, keď sa zahrizneš do kože?", spýtal sa tenkým hlasom a zodvihol svoj pohľad, no hlavu nechal na jeho hrudi. Nechcel sa od neho odtiahnúť aj keď mu nebilo srdce a aj keď už jeho telo nehrialo.

,,Neviem. Nikdy som sa nezakúsia niekomu do kože. Vždy mi krv priniesli. Lovil som len zvieraciu krv. Na lov ľudí som mal prísny zákaz", povedal Yoongi a pohladil chlapca po chrbte. Cítil z neho nervozitu, strach a bolesť. Chcel ho nejak ukľudniť.

,,Nechcem sa ešte meniť. Chcem si ešte užiť svojho ja. No chcem vedieť, ako veľmi to bolí. Zakusni sa do mňa", prehlásil Jimin a odtiahol sa od kráľovej hrudi. Následne sa mu zadíval do oči s prosbou vyritou na tváry.

,,Prosím. Vyhovej moje prosbe. Môj kráľ, prosím", chlapec nahodil psie oči a obmotal svoje ruky okolo kráľového krku. Trochu sa prehov v chrbte a čakal na Yoongiho odpoveď.

,,Do čerta. Nemôžem ti povedať nie. Nebude to do krku, tam to bolí a premieňa sa. Daj ruku", zavrčal kráľ a čakal, kedy mladší uposlúchne. Nemusel ani čakať a chlapec sa s úsmevom odtiahol a podal mu svoju ruku.

Kráľ si jeho ruku pridalžal pri ústach a stisk na jeho páse zosílil. Radšej si ho pritiahol k telu bližšie. Následne oblízol menší kúsok na jeho ruky a daroval naň bozk.

Pozrel sa mladšiemu do oči. Hneď ako v nich našiel odhodlanie a dvôveru, zakúsol sa chlapcovi do ruky. Na to už len počul chlapcov bolestný výkrik.

Jiminovi sa nahrnuli slzy do očí, nahol sa k kráľovému ramenu a následne sa doň zakúsol. Takú bolesť nikdy nezažil. Začal kráľovi vzlikať do ramena a snažil sa vytrhnúť svoju ruku z jeho zovretia.

Yoongi však odmietal pustiť jeho ruku. Hltal jeho krv akoby to bola obyčajná voda. Nikdy nepil tak sladkú a dokonalú krv. Nechcel prestať ale vedel, že to nemôže. No musel si zobrať o trochu viac.

,,Y-Yoongi....", zašepkal Jimin a slabo škubol rukou. Cítil, ako mu krv opúšťa telo a ako jeho telo začína byť ťažšie. Nedokázal mať ďalej otvorené oči a ani nevládal na nič myslieť. Preto si hlavu oprel o kráľové rameno, naposledy škubol rukou a vyčerpane zavrel oči.

Yoongi si toho všimol a tak rýchlo vytiahol svoje zuby z kože chlapca. Oblízol ranky, z ktorý stále vytekala menšie pramienky krvy a zobral slabé, krehké telo svojej kráľovny na ruky. S nímsa postavil a podyšiel ku posteli. Rovno ho naň položil a prikril perinou.

Pobozkal ho na čelo a opäť sa posadil na kreslo. Do ruky si zobral pohár nedopitej krvy a celý obsah zjedol akoby nič. Následne sa uvelebil na posteli a pozoroval spiaci poklad na posteli. Mal tak prekrásny pohľad a odmietal sa akokoľvek pohnúť. Chcel sa naň len pozerať a nič iné ho momentálne nezaujímalo.

Chcel len svoju kráľovnú.

My cold vampire king ↝ⓎⓄⓄⓃⓂ︎ⒾⓃ✔︎Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ