x01 Zahájení

262 12 4
                                    

Zdravím všechny mé drahé followery i náhodné kolemjdoucí, co právě začínají číst tyhle řádky.

Pokud jste nejprve přečetli ten jakýsi skromný prolog u popisu "příběhu", zajisté už víte, že tohle bude spíše můj zápisník, nikoliv nový příběh.

Už dlouhou dobu jsem měla na tohle to spadeno, jenže pořád jsem neměla tu správnou motivaci. Ale teď ji mám! Cítím, že Vám to tak nějak dlužím a možná to dlužím i sobě. Nevím. Třeba to bude dobré pro obě strany. Já se v práci nebudu tak nudit a vy - jelikož o mě nejspíš moc nevíte - se o mně dozvíte, co jen budete chtít.

Můžete se ptát na cokoliv, co Vás bude zajímat o mě, o příbězích... můžete navrhovat různá témata, ke kterým byste měli zájem, abych se vyjádřila... no prostě cokoliv. Komentáře jsou místo pro Vás a Vaše otázky a nápady, tak se nebojte ozvat.

Budu odpovídat upřímně a vyjadřovat své svobodné postoje k nejrůznějším tématům ať už se budou týkat mě, One Direction či něčeho zcela jiného.

Naleznete však zde i stránky, ke kterým nedáte podnět vy. Například takové omluvy či testovací prology k novým povídkám. Prostě doufám, že tenhle prostor využiju k lepší komunikaci mezi mnou a Vámi a budeme tak spolu více v kontaktu.

Už to nebudu déle natahovat a rovnou to tu spustím. Můžete začít pokládat své dotazy nebo nápady na diskuze a já budu doufat, že se brzo uvidíme u dalšího pokračování tohoto "deníčku" nebo Vašich oblíbených příběhů.

S láskou ♥ Vaše Dex


Ready2RunKde žijí příběhy. Začni objevovat