x05 - Meeting? Meeting!

102 8 7
                                    

Zdravím všechny mé úžasné čtenáře!

Ptáte se proč dnes píšu? Vím, že ne, ale máte smůlu. Stejně Vám to povím! To jsem ale hodná, viďte? No... nebudu to nějak zdlouhavě okecávat a prostě Vám to sdělím.

Přáli jste si se se mnou někdy potkat osobně? Toužili jste se na něco zeptat ohledně mě nebo mých příběhů a chtěli odpověď z očí do očí? Ano? Tak teď máte možnost!

K vidění budu 15. 8. 2015 v Praze na Prague Pride a následně v Letenských sadech od cca 14:00 hod. budu přístupná každému, kdo se se mnou bude chtít vidět, a otevřená všem vřelým objetím. Pořádá se tam totiž sraz wattpad spisovatelů, kde nebudu k vidění jenom já, ale i další skvělí autoři a především také Vy!

Ať už jste také spisovateli nebo jen čtenáři, přijďte!

Moc se na Vás všichni těšíme a budeme rádi, když dorazíte i se spoustou otázek, na které se budete chtít případně zeptat.

Za sebe i ( @Call_Me_A_Pumpkin @Sabulis @tomlinson-kjellberg @EllPankova @MikiTommo ) Vás srdečně zvu na náš sraz! Veškeré potřebné informace se včas dozvíte na FB události, jejíž odkaz budete mít dole v komentářích, nebo se jednoduše zeptejte některé z nás.


Pojďme na chvíli společně opustit říši fantazie a užít si odpoledne spolu :)

S láskou ♥ Vaše Dex

Ready2RunWhere stories live. Discover now