x07 - Na cestách s One Direction

95 11 4
                                    

Zdravím Vás, miláčci moji :*

Vím, že zase píšu po sto letech, ale co se týče příběhů, posílala jsem Vám zprávu, jak to teď bude a vzhledem k mému nedávnému dobrodružství se to ještě o malinkatou chvilku posune, nicméně na začátek mého vyprávění - které rozhodně nenutím nikoho číst! - Vám prozradím, že Best Win of All má předepsaných 7 kapitol a pomaličku se blíží svému konci, který až dopíšu, tak to tu celé jen s nepatrnými rozestupy nahraji, abyste se i Vy dočkali konečně konce.

A teď... někteří možná víte, jiní ne, ale mé Directionerské srdce mi i po všech těch neskutečných sračkách, co se v našem fandomu letos udály, řeklo, že jen s Vídní se nespokojí a musí kluky vidět znovu - a hlavně lépe! A tak se stalo, že jsem si naplánovala výlet po Anglii trefně nazvaný "Na cestách s 1D", vzala kamarádku a jely jsme. Znovu podotýkám, že tenhle článek se bude týkat mých zážitků z koncertů, poznání rodných měst kluků a dalších kravinek ve spojení s klukama, takže ať čte jen ten, koho to zajímá :)

Vyrazily jsme dopoledne 29. září z Prahy a po příletu do Londýna jsme doputovaly až k hotelu, kde jsme odhodily tašky a vyrazily zpět do centra poznávat krásu večerního/nočního Londýna. Pro mě žádná novinka, já už se v Londýně cítím víc doma než tady v Ostravě - skoro (smích). Každopádně bylo nádherné počasí, měsíček nám nad hlavami hezky svítil a bylo fajn se potulovat v noci tmavými zákoutími, ale i nádherně osvětlenými uličkami vedoucími k ještě zářivějším skvostům tohoto úžasného města, které si stále udržuje svou velmi přátelskou, čistou a historickou atmosféru. Co se týče mě, je to to nejkrásnější a nejromantičtější město na zemi. Byla jsem v Paříži, která je právě mnohými takto označovaná a co k tomu můžu říct? Kašlete na Paříž i Eifelovku! Je to jen kus kovu vztyčený do výšky v jinak dost mizerném chaotickém městě. Neříkám, že pokud ve Vás dříme cestovatel jako ve mě, že byste si to měli nechat celé ujít, to rozhodně ne! Pořád je to Eifelova věž a pořád má Paříž i pár krásných zákoutí, ale pokud plánujete jenom nějaký romantický výlet, rozhodně doporučuji Londýn a třeba i jeho okolí. Ale teď už zpátky k mému příběhu...

Byla středa 30. září a my věděli, co nás čeká. Harry & Harry (smích). Večer byl poslední Londýnský koncert, to bylo jasné, ale abychom nějak užitečně zaplnily ten čas, který nás od kluků ještě dělil, naplánovaly jsme vyrazit si ještě před koncertem za jedním dalším slavným anglickým Harrym. No přece... kdo by neznal příběhy mladého čaroděje, co přežil? Už víte? Ano správně, jely jsme se podívat na Harryho Pottera - přesněji řečeno do studií Warner Bros., kde se příběhy natáčely. A rozhodně to nebyl ztracený čas ani vyhozené peníze! Kdo je milovníkem těchto knih a hlavně filmů, vřele doporučuji studia navštívit. Každému pravému fandovi se tím myslím splní sen. Mně se filmy líbí, bohužel za věrného fanouška se považovat nemohu, ale i přesto jsem si to užila. Nakouknout do tajů přípravy tak velkých a pracných filmů bylo skvělým zážitkem. Takže, kdo plánujete návštěvu Londýna a máte Harryho Pottera rádi, určitě zamiřte do studií Warner Bros. Nebudete litovat!

Jakmile jsme se vraceli zpět k Londýnu, doba už byla v pokročilejším stádiu a my se tak vydali přímo ke slavné O2 Aréně, abychom vše v klidu stihly. Za sebe musím říct, že ještě ve vlaku mi vůbec nedocházelo, že je zase uvidím. Že jedu na jejich koncert. Nebyla jsem vůbec nervózní a nervozita se nedostavila ani tehdy, když jsme stanuly před tou obrovskou 02 arénou a všude kolem už pochodovali Directioners a stánkaři všechny lákali na koupi přiblblých blikacích mašlí. My se nejdříve vydali k našemu VIP stolku, kde jsme si vyzvedli své dárky - koženou černou tašku s nenápadným nápisem VIP One Direction a luxusní power bank! Plně nabitý, nutno podotknout! Zachránil mě, protože jinak by se mi mobil vybil asi stejně jako ve Vídni v půlce koncertu, což bylo nežádoucí. No ale nejhlavnější byla ta opravdická oficiální kartička VIP, která teda už nemohla být luxusnější. Ve Vídni měli ještě takové ty moc barevné, které byli hodně podobné těm, co prodávali venku v těch stáncích, ale my dostali nádhernou černobílou se stříbrnými nápisy. Radost pohledět, hrdost ji nosit! Celkově byla koupě VIP balíčku tou nejlepší věcí, kterou jsem za svůj život udělala. Ale to ostatně byl vlastně celý výlet. Nejlepší rozhodnutí v mém životě.

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Oct 15, 2015 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

Ready2RunTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang