3.Bölüm: Gizemli Kişi

81 4 0
                                    

Gizemli kişinin tek yaptığı yolda yürümek ve anlamsızca nefes alıp vermekti. Köşeyi döndü. Gidiyordu. Ta ki onları görünceye kadar. 3 kişilerdi. Biri kadındı, siyah saçlarından çok boynundaki kolye ilgi çekiyordu. Sürekli parlıyordu ve çok göz alıyordu. Biri ise 90 yaşlarında bir ihtiyardı. Çok kıl bir şeye benziyordu ve korkunç korkunç konuşuyordu. Diğeri ise 35 yaşlarında bir adamdı. Gizemli kişinin bu 3 kişinin birlikte uyumsuz görünümlü ama içten uyumlu olacak bir biçimde dolaşmasından çok şu sözleri dikkatini çekmişti:

Kadın:...Sözüm şöyleydi, beni izlemenin cezası nedir biliyor musun, budur, dedim.

İhtiyar:...Ben de kelle avcısına bıraktım işi. İzlemekten zevk duyarım bilirsiniz.

Kadın: Peki sen neyle kanıtlayacaksın seviyenin bizimkinden çok olduğunu?

Adam: İzleyin ve görün!

dedi. Ve arada fark açıp öne gitti. Köşedeki bir grup zenciye nasıl başardıysa hepsine birden çarptı ve yoluna devam etti. Zenciler omzundan tutup adamı geri çekti:

Zenci 1: Hey dostum Tanrı aşkına senin derdin ne?

Zenci 2: Bence tek sorunu koca k*çının kafasından daha büyük olması.

(Zenciler kahkaha attı.)

Adam hiçbir şey söylemiyordu. Biraz tebessüm gösterdi ama bu tebessüm dehşeti andırıyordu.

Zenci 3: L*n*t olsun dostum konuşsana!

Adam zencinin suratına tükürdü.

Zenci 4: Hey s*rt*k! Canın Cehennem'e! Seni l*n*t olası p*sl*k!

dedi. Ve o anda yere yığıldı. Ağzından kanlarla birlikte yeşil zehirler fışkırdı. O anda adamın elindeki ucuna zehir sürülmüş bir çatal misâli kılıç vardı. Zencilerin gözü feci bir şekilde büyümüştü. Zenciler hemen kaçıştılar. Adam 2 tanesini yakalayabildi. Diğeri kaçtı. Hemen ikisini çarçabuk anında öldürdü ve kaçan sonuncu zencinin peşinden gitti. Gizemli kişi bunları sokağın köşesinde saklanmış izliyordu. Birkaç sargı ve kafa bandı ile yüzünü sakladı, koluna kadar bileklik giydi ve bir ninja görünümünü aldı. Zenci ve arkasındaki adam ona doğru geliyorlardı. Hazırlandı. Zenci yanından geçer geçmez ortaya çıktı ve adamı durdurdu. 

Adam: Hemen önümden çekilmezsen cesedini sokak köpeklerine atarım!

diye bir tehdit savurdu.

Gizemli adam çekilmiyordu. Gerildi diğer adam. Koşarak yanından geçiyordu ki tekmeyi indirdi ninja kılıklı gizemli adam. Tam alnına inmişti tekme. Yere yapıştı adam. Kalktığında ihtiyar ve kadında yanına gelmişti. Gizemli adam etrafına baktı ve bir kaç kişi gördü etrafında sonrada üçlünün sesini duydu:

-Etrafın sarıldı!

Adam başını biraz eğdi ve korkunç bir tebessüm çıkardı ortaya. Alay edercesine çılgın kahkahalar attı. Üçlü dehşete kapıldı ve içlerinden "Bu adam delirmiş! Ama şimdi gününü görür, nasıl olsa etrafı çevrildi!" diye düşündüler. Gizli adam biraz sakinleşti ve konuştu:

-Kimin etrafı sarılmış! dedi.

Üçlü ve diğer adamlar etrafına baktıklarında binlerce ninja gördüler. Gizli adam kimliğini çıkardı. Zéq Phïérlimbend, Ninja, Gizli Ajan, FBI, CIA ve Gizli örgüt başkanı. Bir sürü helikopter vardı. FBI, CIA, polisler, jandarmalar, ninjalar... Herkes etraflarını sarmıştı. Ellerini kaldırmalarına rağmen ölümlerine engel olamayacaklardı. Helikopterler, uçaklar hepsi ateş etti sonra FBI, CIA, polisler ve jandarmalar daldılar. En son hepsi durdu. Cesetleri parçalamak zevki ninjalara kalmıştı. Bu zevki doya doya sürdürdüler.

DEVAM EDECEK...

Dehşet!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin