>> Hoofdstuk 29 <<

8.7K 241 28
                                    

Dus nu zit ik hier de hele avond met hem.. Hoe langer de tijd, hoe groter de kans dat er iets gebeurt. Ik wil de televisie aanzetten maar de afstandsbediening ligt naast Micheal op de andere bank. Ik kijk naar het voorwerp, dan naar Micheal en dan naar David. Opnieuw gaan mijn ogen naar de afstandsbediening en dit keer merkt Micheal het op. "Je hoeft het maar te vragen beauty" zegt hij. David kijkt meteen op en bekijkt de situatie. Ik adem diep in. Mooi niet dat ik tegen hem ga praten. "Of.. Durf je niet?" zegt hij zogenaamd verrast. "Micheal, geef haar gewoon dat ding" zegt David, een lach onderdrukkend. Micheal gooit naar mij en ik vang hem op. Ik keur hem geen blik waardig en zet de televisie aan. De jongens zitten allebei op hun telefoons, dus ik zet hem op TLC. "Today on say yes to the dress:" hoor ik meteen. Een glimlach siert mijn gezicht. Dit programma verveelt mij nooit. Ik hoor Micheal geïrriteerd zuchten. Net goed. Ik ga comfortabel zitten en kijk naar de televisie. Voor een lange tijd..

~

Na iets minder dan een uur is het afgelopen. Ik gaap even en strek me uit. Ik bedoel, ik kan toch niet enigste zijn die altijd helemaal indut tijdens het tv-kijken? David kijkt me glimlachend aan. "Alles goed?" vraagt hij. Ik knik en kijk weer naar de andere bank waar Micheal opzit. "Vera, ik weet wel dat ik lekker ben maar je hoeft me niet zo aan te staren." grijnst Micheal. David doet weer zijn best om niet te lachen en slaat zijn arm half proestend om me heen. Ik sta boos op en loop richting de trap. "Vera, kom terug." zegt David kalm. "Nee, ik ben iedereen zo zat!" roep ik boos terwijl ik mijn voet op de eerste treden zet. Micheal staat op en sleurt me terug naar de bank. "Raak me niet!" gil ik. Zijn aanrakingen geven me kippenvel in een negatieve manier. Hij zet me naast zich neer op de bank. Vrijwel meteen sta ik op maar hij trekt me terug. "Ik zei raak me niet aan!" schreeuw ik half huilend. Ik zei het toch, hij heeft fucking veel effect op mij. Ik sta wéér op en ren naar beneden in één keer, zonder gepakt te worden. Ik hoor voetstappen de trap afrennen achter me. Ik ren snel de woonkamer in, maar bots vrijwel meteen tegen iemand op. Ik val bijna op de grond maar word nog net opgepakt door twee sterke armen. Ik word in een knuffel getrokken en de sterke parfum geur laat me weten dat het Dennis is. Een paar eenzame tranen rollen over mijn wangen en na een tijdje maak ik me los uit zijn omhelzing. Iedereen staart me aan en ik weet even niet meer wat ik moet doen. "Korte pauze iedereen." zegt Jake als hij naar me toe komt lopen. Hij gebaart Dennis dat hij mee moet lopen naar de gang. Dennis trekt mij zachtjes mee en op de gang komen we een geïrriteerde Jake tegen. "Hoevaak heb ik je gezegd dat je boven moest blijven?" vraagt hij een beetje boos. "Het is zijn schuld!" zeg ik verontwaardigt. David die nu ook bij ons staat, krabt ongemakkelijk aan zijn hoofd. Jake zucht en trekt me dan in een knuffel. Ik blijf maar gapen, geen idee waarom. "Wat is er gebeurd?" vraagt hij aan David. "Micheal is gebeurd." zucht David. Jake tilt me opeens op in bride style en neemt me weer mee naar boven, gevolgd door David en Dennis. "Ik wil niet naar boven!" mompel ik boos. Hij loopt gewoon door en ik probeer me uit zijn greep te verlossen. Zonder succes natuurlijk. Boven legt hij me op de bank. Dennis pakten dekentje uit de kast en slaat het om mij heen. Jake stopt me een beetje in en gaat dan weg. "Let op d'r David! Ik meen het!" roept hij nog als hij samen met Dennis de trap afloopt. Ik ben zo moe en daarom is het ook niet zo moeilijk om in slaap te vallen. Goodnight..

~

Ik hoor stemmen en open voorzichtig mijn ogen. Ik zie Jake, Dennis, Micheal en David op de bank tegenover mij, we zijn dus nog steeds op zolder. "Hey schoonheid." zegt Jake als hij mij opmerkt. "Hoi." fluister ik terug. Ik kan mijn ogen amper open houden en volgens mij merkt Jake het want hij tilt me op en we lopen naar de trap. "Dennis, kan jij even meelopen?" vraagt Jake. Dennis knikt en volgt ons naar de kamer van Jake. Ik word in bed gelegd en ingestopt. Hij drukt nog een kus op mijn voorhoofd en loopt dan naar Dennis toe, die op zijn bureaustoel heeft plaatsgenomen. "Ik wil haar aan Micheal laten wennen.." hoor ik Jake zeggen. "Dat zei ik vandaag ook al, maar hoe? Steeds als ze alleen zijn rent ze weg". Wat er daarna allemaal werd gezegd kreeg ik niet meer mee, ik was al in dromenland.

~

Ik word de volgende ochtend wakker van de deurbel. Ik kijk naast me en zie dat Jake er niet meer ligt. Ik zucht diep en ga weer liggen. Ik probeer me in te beelden dat ik gewoon nog een normaal leven heb. Dan zou ik nu gewoon onderweg zijn naar school, waar ik de hele dag kon lachen met mijn vrienden..

Ik besef me ineens dat ik hierdoor (als ik ooit nog wegkom) het hele jaar weer overnieuw moet doen, wat dus ook inhoud dat ik volgend jaar niet naar de universiteit kan.. Ik kan wel huilen. Op dat moment loopt Jake de kamer binnen. "lekker geslapen schoonheid?" vraagt hij geamuseerd. "Geweldig." zeg ik sarcastisch. Hij moet lachen en loopt de badkamer in. "Waar ga jij heen?" vraag ik snel. "Jij en ik gaan samen met Micheal en Dennis naar wat vrienden van ons toe." antwoordt hij rustig. "I-ik ga niet mee" mompel ik. Mooi niet dat ik met die idioot Micheal ergens heen ga. "Ik geloof niet dat je echt een keus hebt." zegt hij. "Waarom doe je dit? Wil je me straffen of pijn doen door hem me met hem te laten zijn?!" zeg ik boos.

"Ik wil gewoon dat je gewend aan hem raakt schoonheid. Je kan niet steeds voor hem wegrennen." zegt hij dan. Ik zucht diep en sta op. "Doe iets leuks aan, we vertrekken in een halfuur!" roept hij nog voordat hij de kamer uitloopt. Geweldig, dit word de leukste dag van mijn leven! Hoor de fucking sarcasme. Ik open de kastdeur en bekijk de keuzes. Rokje, jurkje of broek? Sweater, t-shirt of croptop? Ik bekijk wat setjes en kom uiteindelijk uit bij dit: Een zwart skaterrokje, met een korte bordeaux rode sweater en een zwarte panty eronder. Verder kies ik er bruine enkellaarsjes bij uit. Ik krul mijn bruine, lange haar en doe nog wat eye-liner en mascara op. Op mijn lippen doe ik een dun laagje bordeaux rode lippenstift die matcht met mijn rokje.. (Zie afbeelding).

Hey mensenn! Weer een nieuw hoofdstuk erbijj :) Ik vind die outfit zoo cute😻 Wie is het met me eens?👊🏻 Anyways, er komen dus nog meer nieuwe hoofdstukken aan, dus bereid je maar voor! Heb er heel veel zin in en mijn zomervakantie is net begonnen😊 - S

Kidnapped & brokenWhere stories live. Discover now