12 - sex

10.1K 151 6
                                    

Aidens perspektiv
Jag för ölflaskan mot min mun och tar flera klunkar. Det kittlas i halsen när vätskan åker ner men den känslan har jag vant mig vid.

Jag ser hur Chloe och hennes vän, vad nu hon heter, kommer in. Chloe kollar mot mig och vi får ögonkontakt en kort stund innan hon bryter den genom att kolla ner i golvet. Jag suckar och tar ännu en klunk av min öl.

Hon är riktigt sexig i den svarta, korta klänningen och det svider att jag inte kan säga det till henne. Den framhäver hennes former och det är som om designern har gjort klänningen för henne.

Jag förflyttar min blick mot en grupp tjejer som står en bit bort. Ett brett flin pryder mina läppar innan jag lämnar Zack och Oliver för att gå bort till tjejerna. Dem ser väldigt packade ut och dansar vilt. Jag ställer mig bakom en av tjejerna och börjar smeka henne, långsamt längs höfterna. Hon fnittrar till och det ljusa håret fladdrar till. Hon bär en röd, väldigt v-ringad och tajt klänning som sitter som en smäck. Hon vänder sig om så att våra blickar möts och genast börjar vi hångla vilt. Det är för det mesta alkoholen som styr mig då jag druckit väldigt mycket ikväll. Med ena handen på hennes röv och andra långt ner på ryggen så lutar jag mig fram mot henne och fortsätter att kyssa hennes bara hud ömt.

''Skulle du vilja gå upp?'' Hon fnittrar och nickar snabbt. Jag flinar och vi börjar bege oss till våningen över.

Det är nästan tomt när vi kommer upp på övervåningen och jag letar snabbt efter ett ledigt rum. Många rum är redan upptagna men tillslut finner jag ett tomt och drar in tjejen efter mig. Jag stänger igen dörren och jakten fortsätter.

Det är inga lugna, försiktiga och mjuka kyssar. Tvärtom, de är hårda och bestämda. Lika bra, jag vill inte blanda in några som helst känslor förutom njutning. Jag vill inte känna kärlek. Sex är det enda jag vill ha.

Hennes klänning är av inom några få sekunder och landar på golvet. Min tröja åker också av.

Jag knuffar ner henne på sängen och hon gnyr till lite. Våra tungor dansar runt med varandra medan hon sakta men säkert letar sig till byxlinningen för att knäppa upp mina jeans. När även dem är av så drar jag av hennes bh, vilket inte är något problem då jag är rätt erfaren. Det går några sekunder och sedan är vi helt blottade framför varandra. Jag för min riktigt hårda kuk mot hennes öppning och stöter mig sedan in i henne utan att säga någonting. Hon stönar högt och jag kan inte låta bli att flina. Jag har sällan hört att jag är dålig i sängen.

Ja, jag utnyttjar tjejer för sex, och helt ärligt, bryr jag mig inte ett skit. Det är så jag fungerar. Varför ska man bara njuta av en person när man kan njuta av flera andra? Förresten är det bara löjligt med kärlek och romans. Det är sällan man håller ihop för evigt, och evigt är en väldigt lång tid.

Jag väcks ur mina drömmar när jag hör hur någon öppnar dörren. Vi båda kollar mot den och min blick fästs på en ganska lång tjej med ljust långt hår. Det är Chloe.

''Förlåt! De-det var verkligen inte meningen att störa.'' Med det sagt går hon ut igen och stänger igen dörren efter sig.

Plötsligt känner jag inte längre behovet av att ha sex just nu. Jag ställer mig upp och drar på mina boxers. Tjejen kollar frågande på mig.

''Hallå?" Säger hon. När jag inte svarar henne så reser hon sig argt upp och ger mig en mördande blick. Efter några sekunder är hon ute ur rummet. Jag suckar medan jag drar på mig min tröja.

Heeeej!!!! Uppdateringen har varit väldigt seg men nu kommer det äntligen upp ett kapitel. Jag ska verkligen försöka att uppdatera oftare på den här boken.

Hoppas ni tyckte kapitlet var bra iallafall och kommentera gärna ifall ni fortfarande läser! Bye

AROUND YOU Where stories live. Discover now