32 - 700 kr rikare

5.3K 90 23
                                    

Chloe's perspektiv
Jag går i korridoren med Julia vid min sida. Efter att jag berättat om min och Aidens lilla "dejt" eller vad man ska kalla det, så började hon med polisförhöret. Jag hade faktiskt övervägt att inte berätta någonting men såklart kunde jag inte hålla det inom mig.

"Ingenting hände." Säger jag och skrattar tyst medan Julia kollar på mig med stora ögon. Hon har ett förbryllat ansiktsuttryck och det ser ut som att allt hon vill är att skaka om mig tills jag berättar sanningen, men det har jag gjort. Ingenting hände egentligen.

"Vad menar du? Ni badade med bara underkläder?!" Utbrister Julia och stannar upp. "Schh." Väser jag åt henne. Hon får några blickar av några få som hört.

"Kom!" Säger jag, drar med henne till en plats där ingen kan höra oss. Hon drar åt sig alldeles för mycket uppmärksamhet.

Aiden's perspektiv
Jag sitter i matsalen och granskar Chloe. Den där tajta toppen hon bär ser så sjukt sexig ut på henne. Jag flinar mot Adam.

"Dags att börja ta ut pengar?" Säger jag och skrockar. Adam flinar också innan han säger;

"Gör du det idag eller imorgon?" Jag skrattar återigen. Han ger visst aldrig upp.

När jag berättat om när jag och Chloe badade, (kanske en lite intimare variant), så kunde jag inte låta bli att flina åt honom. Han har ingen chans och han kommer inte ens hinna blinka innan jag har fått henne runt mitt lillfinger. Snart kommer hon falla så hårt för mig och jag kommer även bli 700 kr rikare på köpet.

Usch! Vill spy på en karaktär jag själv skapat haha. Men seriöst, vilken hemsk människa, jag lider. Får antagligen skylla mig själv. Kommentera gärna! ❤️

AROUND YOU Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora