35 - avsugning

5.5K 67 5
                                    

Zack's perspektiv
Jag knackar på den stora ytterdörren och kollar mig omkring. Bara några få sekunder efter öppnas den och Ryder står iklädd endast kalsonger. Jag sväljer och tar ett steg in över tröskeln.

Han ger mig ett svagt leende innan jag drar av mig ytterkläderna. När jag gjort det så går han fram till mig och kysser mina läppar mjukt.

"Hej, snygging." Viskar han mot mitt öra och kysser min hals samtidigt som ett leende sprids på mina läppar. "Kom." Säger han sedan och för mig till hans rum.

Ryder lägger sig försiktigt över mig i sängen. Han fortsätter med att ömt kyssa min hals och fortsätta neråt när jag tagit av mig tröjan. Han slutar precis över min kalsonglinning. Ett flin sprids på hans läppar och han kollar oskyldigt upp mot mig. Det tar inte lång tid innan byxorna även är av. Han drar ner mina kalsonger och fortsätter med att kyssa mitt hårda skrev. Mina ögon sluts återigen och ett fåtal stön lämnar mina läppar.

Plötsligt börjar han suga av mig och jag kan inte hjälpa att stöna och flämta.

"Åh, mmmmh." Lämnar mina läppar. Han tittar ett flertal gånger upp på mig. Jag kommer utan att hinna förvarna men han sväljer satsen och drar därefter fingret över underläppen.

Yeeey gayporn. Lite nytt i denna bok kanske lol. Skriv vad ni tycker om såna här kapitel.

AROUND YOU Where stories live. Discover now