43 - vi får väl se

7.4K 84 40
                                    

Aiden's perspektiv
"Nu är det slut med det där vadet. Hit med pengarna." Säger jag och sträcker fram handen mot Adam som ser roande på mig. Han skakar långsamt på huvudet.

"Du vet, vadet var att du skulle ha sex med henne, vilket du inte hade. " börjar han.
"Så tekniskt sätt har du inte klarat av det än." Skrattar han. Jag skakar på huvudet och fnyser till. Vad är det för dum regel. Jag fick henne i säng. Jag fingrade henne och det borde räcka. Jag har gjort mer än vad han någonsin kommer att göra och vi båda vet vem som kommer att vinna vadet så det är bara för honom att ge upp.

"Jag sa ju att hon inte ville gå längre." Muttrar jag och ser irriterat på honom. Han rycker på axlarna. "Inte mitt problem. Vill du ha pengarna måste du i alla fall följa reglerna." Jag fnyser återigen.

"Och sen när skulle vi följa några regler? Ge bara hit pengarna, vi vet ändå vem som kommer vinna." Säger jag. Adam skakar på huvudet. "Vi får väl se." Och därefter lämnar han mig med ett flin på sina läppar.

Chloe's perspektiv
Jag sätter mig som vanligt längst bak och inväntar läraren som ska starta upp lektionen. En suck flyr ur mina läppar när jag scrollar förbi Aidens nummer. Vi har inte pratat sedan det där hände. Om jag ångrar mig? Nej. Men någonting inom mig säger att det inte var rätt. Jag har heller inte berättat för Julia. Hon skulle få spel, rent ut sagt. Och hon skulle tjata på mig varje dag och även vilja veta varenda detalj. Jag rynkar på ögonbrynen innan jag lägger ner mobilen på bordet igen. Några sekunder går innan jag ser hur någon sätter sig bredvid mig. Jag vänder på huvudet och får syn på ett bekant ansikte.

Han ler svagt mot mig och lutar sig bak mot stolen. Jag ler svagt tillbaka innan jag säger;

"Adam, eller hur?" Han nickar och ler lite större så hans tandrad syns. Den är alldeles bländande. "Chloe." Säger han säkert och drar en hand genom det smutsblonda håret.

En bit in på lektionen känner jag en kall hand på min handled. Det är Adams. Jag kollar upp från mina anteckningar och ser honom i ögonen. Han har ett svagt leende på läpparna, nästan mer likt ett flin. Jag kollar men svagt höjda ögonbryn på honom innan han lutar sig närmre och viskar;

"Det är fest hos mig på lördag, och jag räknar med att du kommer." Jag stelnar till när hans läppar snuddar vid mitt öra. Hans andedräkt är alldeles varm. Efter att han sagt detta så lutar han sig tillbaka i stolen igen. Jag ler lite för mig själv. En fest skulle inte sitta helt fel när jag tänker efter.

AROUND YOU Där berättelser lever. Upptäck nu