Kapitola 3

24 0 0
                                    

An a já jsme se povalovali celé dopoledne. Mezi ní a Jackem to vypadá, že by konečně mohli být spolu. Včera si spolu popovídali a ta společná noc  je tak nějak ucelila. Ikdyž na sex nedošlo, byla An celý den unavená a jen ležela, byla na facebooku, twitru a nebo jsme se dívali na film.

K obědu jsme si udělali jenom hranolky, moc sme hlad neměli a nic se nám nechtělo dělat.

Já měla celý den na tváři úsměv a myšlenky  na něj mi běhali hlavou.

Vzala jsem si čisté oblečení a šla si dat sprchu. Uživala jsem si studenou vodu, protože venku bylo pořádné horko.

Oblekla jsem si lehké květované šaty  zabarvené do fialova a vlasy zapletla do rybího copu. Mezitím jsem zakřičela na An ,, jdeš semnou nakoupit??''  A ještě se trochu namalovala. Když přišla do chodby byla už ppřipravená a vážně jí to seklo. Měla na sobě šedý nátělník, riflovou bundičku a sitě fialové kraťase. Museli jsme udělat fotku pak jsem zabouchla dveře a šli jsme.

Po cestě jsme se strašně smály, zastavily jsme se u její mamky a ještě  v drogerii. V kabelce mi zazvonil mobil. ,, Kampak jste se vydaly? :) M." Trosku jsem se porozhlídla, jestli ho někde nevidím a když nic tak jsem mu odepsala. ,, Nakupovat, kde si??" An to nijak nekomentovala a dál mi vykládala nějaký příběh. ,, To ti neřeknu, ale máš krásný šaty pa :* " Jen jsem se usmála a už neodpovídala.

V supermarketu jsme nakoupili maso, zeleninu a nějaké brambůrky. Strávili jsme tam asi hodinu, když už jsme platili volala mi Jul ,, kde ste??" dala sem telefon An, abych mohla zaplatit. ,, jojo už jdeme " položila to. Vzala mi jednu tašku a šly jsme.

LoveWhere stories live. Discover now