Kapitola 13

18 0 0
                                    

Z pohledu Majka

,,Hej ty vole, kolik toho nakoupils To tu budeme chlastat týden? " Hleděl jsem na Joshe, když jsme to všechno donesli z auta. ,,Hele je mi 18, musíme to pořádně zapit" Bouchl mě do ramene. To zas dopadnu, řekl jsem si v duchu. Dneska uvidím poprvé Bell, tak strašně se na ni těším. Trochu se bojím, že vpbec nepříjde, ale to by bylo od ní trochu zbabělé. Taková ona není, určitě příjde a bude mě totálně ignorovat. Ublížil jsem jí, ikdyž to nebyla má chyba. Hlavní je, že se jí nic nestalo a je v pořádku.

,,Poď mi pomoct" volal Josh z obyváku. Rozvěšovali jsme tam nějaké balónky a popíjeli u toho pivo. ,,Hej bro, příjde i Bell??" ,, Jo, Jul mi psala, že už jdou takže zachvilku jsou tu." Potřeboval jsem se  ujistit, sám ani nevím proč. A najednou se ozval zvonek. Začal jsem byt víc nervozní. No Josh šel otevřít a zachvilku vešel i s holkama do kuchyně. ,,Chcete s něčím pomoct?" Stála tam v tak nádherných šatech a vypadala úžasně. Bože mám chuť se propadnout do země. Jak sem jí to mohl udělat. Jen jsem je pozdravil a dál rozvěšoval balónky.

Zachvilku přišli už všichni a barák byl plný lidí, Party jela naplno. Půlku lidí jsem ani neznal, jen jsem tam tak seděl a pil jednoho panáka za druhým. Josh byl bohatý takže si mohl dovolit dost pití a i barmana který ho tam u baru naléval. Seděl jsem na barové židličce a bylo asi půl 11. ,,Poď jdem tančit"  ,, Bežte já zůstanu tady" a kopl jsem do sebe dalšího panáka vodky. ,,Hele bro tak si s ní promluv." Řekl Jack, který si sedl vedle mě. Můj pohled směřoval jen na jednu osobu, která se tam vlnila uprostřed parketu s holkama. Najednou se mezi nimi propletla a šla směrem k nám. Místo toho, aby pokračovala vešla do dveří a zmizela na chodbu. ,,A co jí mám říct ty vole. stejně semnou nebude chtět mluvit." ,,Jak chceš, ale takhle budeš jenom za sráče a budeš toho litovat. " Vstal a odešel. On a ty jeho chytré řeči. DO An byl zamilovaný půl roku, než s ní začal doopravdy chodit. Nejhorší je to , že má pravdu. Už teď toho lituju. Napil jsem se pořádně džusu a šel na chodbu, abych počkal až vyjde z koupelny. ,, Bell, šla bys semnou nachvilku ven?" řekl jsem a mezitím se díval do jejich krásných hnědých očí, které mi chtěli toho tolik říct. ,,Já-á.." začala, ale já ji přerušil. ,,Jen nachvilku" nakonec přikývla a šli jsme společně na zahradu. 

Otevřel jsem jí dveře, a už jsme byli na zahradě. Nikdo tam nebyl, za což jsem byl ale rád. ,,Bell, já...." stále jsem se k ní přibližoval. Stál jsem tak blízko naklonil jsem se a na rty jsme jí vydechl ,, odpusť mi to" Nejdřív jsme jí jen jemně políbil a  když neprotestovala a polibek mi oplatila začali jse se vášnivě líbat. Přitáhl jsem si jí k sobě ještě víc. Tolik mi chyběla. Zajela mi rukou do vlasu a jemně mě tahala za konečky. Když už nám došel dech a potřebovali jsem se nadechnout odtáhli jsem se od sebe. a opřeli jsme se o čela. ,,Chyběla jsi mi" Neodpověděla, jen se na mě usmála. Byl to ten nejkrasnější a nejuřímější usměv, který mi kdy věnovala. Sjel sem ji po pažích dolů a propletl naše ruce. Šli jsme pomalu hlouběj do zahrady a já nemohl od Bell odtrhnout oči. ,, Co to děláš?" řekla se smíchem když jsem se svalil na zem a ju stáhl sebou. Začal jsem ji lechtat a křičela ať toho nechám . Smála se jako malá. ,, Co za to? " vydech jsem jí na rrty a políbil ji. Oblízl jsem ji spodní ret a tím zažádal o vstup, který mi ale nedala.  ,, No počkej"  azačal jsem ji lechta znovu. ,,Dobře, dobře vyhráls." Křičela po chvilce kdy už to nemohla vydržet. ,, Pojď ke mě." Přitulila se ke mě blíž a lehla si na moji hruď. Pevně jsem ji objal a políbil do vlasů. Cítil jsem se spokojený. Už nechci, aby nás něco rozdělilo.

Bell usnula a tak sem ji vzal do náruče a odnesl blíž k domu. Položil jsem ji na zahradní sedačku, za pas si ji přitahl blíž k sobě a přehodil přes nás deku. Ještě že jsem nebyl takovy debil a poslech Jacka.Všechno je tak jak má být a já jsem šťastný, že ji mám u sebe. Políbil jsem ji na čelo a po chvilce usnul taky.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 13, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

LoveWhere stories live. Discover now