Kapitola 11

20 0 0
                                    

Už je to týden co jsem v nemocnic. Zítra půjdu konečně domů, už mě to tady nebaví. Holky mě chodili navštěvovat sice každý den i s Jackem a Joshem. Jediný kdo tu od té doby nebyl byl Majk. Už mi ani nenapsal. Myslela jsem na něj skoro každý den a chtěla mu to opustit, ale když se tu neukázal. Prostě se asi dal dohromady s Lolou, ať sou spolu šťastní. Vždycky, když jsme se nějak k Majkovi dostali, rači jsme přešli na jiné téma, teda spíš oni. Z přemýšlení mě vytrhla až ALex. ,,Ty vypadáš" řekal když vešla s Jul do dvěří. ,,Taky tě ráda vidím" vyplázla jsem na ni jazyk. Přišla ke mě a objala mě. ALex je moje spolužačka, je s nama na intru a je to super holka. Dlouho sem ji neviděla vlastně skoro celé prázdniny. ,, Ty mařeno moja co zas dělalas"

Povídaly si tam semnou celé odpoledne, smály jsme se. a domluvily jsme se, že až mě pustí tak pojedeme nakupovat. Doufám, že to bude brzo. Už mi bylo fajn, akorát na noze jsme měla pořád sádru.

Večer přišel doktor a řekl, že mi zítra sundají sádru a když ot bude všechno tak jak má tak můžu domů. Hned jsem to napsala mámě, která mi hned volala zpátky. ,,To je dobře holčičko, že už budeš doma. Taťka se pro tebe staví. Teď už jdi spát." ,,Dobrou mami". Natřepala jsem si polštář, vzala sluchátka a pěkně jsem se uvelebila.

V uších mi začalo hrát (http://www.youtube.com/results?search_query=i+need+your+love+ellie+goulding+calvin+harris&sm=1)              

I need your love

I need your time

When everything's wrong

You make it right

I feel so high

I come alive

I need to be free with you tonight

I need your love

I need your love

...................

Tekly mi slzy po tváři, ale po chvíli jsem usla.

Sen

Všechno se to dělo znovu, ale tentokrát bylo něco jinak. Byla jsem tam jako někdo jiný, někdo koho nikdo nevidí a všechno to pozorovala. ,, Víš Majku chyběl si mi" řekla Lola a více se k Majkovi přiblížila. ,, Co chceš Lol?" Tázavě se jí Majk zeptal a zvednul obočí. ,,Tebe, stýskalo se mi po tobě" ,,Hele Lol mi už spolu nemůžeme být, podvedla si mě a já už mám někoho jiného. Jsem šťastný" Ná tváři se mi vykouzlil letmý úsměv. ,,Ale zlato" přibližovala se k němu, až ho nakonec políbila. ,,Nech mě napokoji. Mezi náma je konec". Z druhé strany se ozvalo ,,Bello pozooor" prduce jsem otočila a viděla sama sebe jak utíkám a najednou do mě narazilo auto. ,,Bell" vydech Majk a pak už jenom obrovská rána.

Prudce jsem si sedla a slzy mi stékaly po tvářích. Tenhle sen jsem měla už od té doby co jsem tu ležela, takže mě to vůbec nepřekvapilo. Otočila sem se na bok a snažila se znovu usnout. Ani nevím jak se mi to podařilo, ale zachvilku jsem usnula.

,,DObré ráno slečno"otevřela jsem oči a stála tam ta hodná doktorka. ,,Jdu vám sundat sádru, zkusíte s ní pomalu pohnout a dostanete dlahu.No a můžete domů"

Už půl hodiny čekám na taťku až pro mě přijede. Psala sem holkám a večer se pro mě staví a pujdeme žeprej někam na pizzu. Teď jsou na brigádě. ,,No konečně" řekla jsem jen když taťka přujel. ,,Ahoj promiň měl jsem tam pacienta." Taťka je doktor a má svoji práci rád. Nasedla jsem  do auta a jeli jsme domů. Konečně, ne že by to bylo v nemocnici k nevydržení, ale dom aje to lepší. Opřela jsem se o okýnko a dívala se se ven. Vlastně sem pořádně nad ničím nepřemýšlela jen sledovala to co je venku. ,,Jsme doma" Doma se toho moc nezměnilo. vlastně vůbec nic. Nikdo nebyl doma, mamka ještě pracovala a ségra je u tety na prázdninách. ,,Bell já musím ještě do práce, buď opatrná na tu nohu." ,,Jo neboj tati pa" usmál se a zavřel za sebou dveře. Šla jsem do svého pokoje, který byl celkem velký a jenom můj. Předtím jsme měli pokoj s Vall, ale přemluvili jsme rodiče. Takto je to lepší Lehla jsem si na svoji velkou postel a hleděla do stropu. Začali se mi zavírat oči a já po chvíli usnula.

"So wake me up when it's all over 

When I'm wiser and I'm older" začalo mi hrát u ucha. Ani jsme se nepodívala kdo volá a jen přejela prstem disple a zvedla to. ,,Halo?" ,,Kde si?? My už jsme skončily, takže za hodinu nás čekej a pudem ven" Ozvalo se z druhé strany. ,,Dobře, jo a An." nachvilku jsem se odmlčela. ,,Hm?" netrpělivě zahučela do telefonu. ,,Kdo všechno jde?" musela jsem se nervózně kousnout do rtu. ,,Celá parta, och aha, ty myslíš.....Myslím že Majk nepřijde" její hlas trošku zesmutněl. ,,Jo dobře tak za hodinu. pa" a típla jsem hovor. Jak se to mohlo všechno tak jednoduše posrat. Už nejsme celá parta, kvůli mě teď vždycky bude jeden z nás zůstat doma. Měli bychom si to vyjasnit. Vzala jsem znovu do ruky mobil a napsala sms Majkovi Přemýšlela jsem jestli to mám odeslat, ale nakonec jsem to neodeslala. Ještě si o tom promuvím s Jul. 

Vstala jsem z postele a šla ke své skříni. Vytáhla jsem šedé kraťase pruhované tričko a k tomu ještě riflovou bundičku. Chvíli mi trvalonež jsem nasoukala kraťase přes tu dlahu, ale nakonec se to podařilo. Když už jsem byla oblečená šla jsem do koupelny. Dopudrovala jsem si obličej a udělala linky. Vlasy jsem si trochu poučesala a mohla sem jít. POmalu jsem slezla schody dolů a obula si jednu botu. ,,Noto vypadá úžasně" řekla jsem si při pohledu na moje nohy. Na jedné jsem měla tyrkysovou vansku a na druhé hnusnou šedou dlahu. ,,Crr rr" Páni oni jsou tu na čas, divný, řekla jsem si pro sebe. ještě jsem si vzala peníze a společně s mobilem je dala do zadní kapsy. Naposled jsem se na sebe podívala a prohrábla si vlasy. 

LoveKde žijí příběhy. Začni objevovat