Kapitola 8

19 0 0
                                    

Ráno jsem se probudila nahoře v ložnici a vůbec jsem nevěděla jak jsem se sem dostala. Ležel vedle mě papírek vzals jsem ho a dala ho tak abych přečetls co je tam napsáno. ,, Nechtěl jsem tě budit tak jsem tě sem odnesl, ale musel jsem jít domů protože mám brigádu.  Zavolám ti pa :* " Musela jsem se usmát. Vstávat se mi ještě nechtělo, jen jsem tam ležela a užívala jsem si pocit zamilovanosti. Přerušilo mě kručení v břiše. Otevřela jsem okno a pyžamo vyměnila za kraťase a tričko. Seběhla jsem schody dolů a šla do kuchyně udělat si snídani. Naléla jsem si mléko do misky vzala cereálie a šla do obyváku se dívat na televizi. Na stole mi ležel mobil, kde sem měla 3nepřijaté hovory od mamky. Rychle jsem jí odepsala, že je vše v pořádku a v pátek se vrátím domů. Mezitím přišla Jul dolů. Měla trochu rosespalé očka. Začala mi vyprávět co se včera stalo. ,, No dívali jsme se na film a ty si usnula. Majk tě vzal  a odnesl nahoru. My jsme s Joshem byli dole a  povídali jsme si." nad tímto udělala takový ksicht že mi bylo jasné co dělali. ,, No a potom šli domů  a já spát."

Rozhodli jsme se jít na koupaliště. An se vrátila v poledne. Přespala u Jacka už spolu konečně chodí. Daly jsme si plavky vzaly si věci a vyšly.  Opalovaly jsme se a pak se šly schladit do bazénu. ,,Aaa" stihla ještě zakřičet Jul než jí někdo zatáhl pod vodu. S An jsme se začaly strašně smát, protože Jul byla namalovaná a potápět se určitě nechtěla. Když se vynořili, zjistily jsme že to byl Josh. No kdo taky jiný. ,, Kluci tu ještě nejsou?" ,, Ne, Jack říkal, že už něco má " odpověděla mu An, ale jenom to dořekla, uviděli jsme je i s Majkem jak skáčou do bazénu. ,,Všichni mají tak boží těla" uslintávali jsme nad našimi kluky, kteří se předváděli a skákali do bazénu salta.

Cestou domů jsme se zastavili na zmrzlině. ,, Pujdem tam teda zítra večer?" ptal se netrpělivě Jack. My jsme se na sebe s jolkama podívali na znamení, že jo a přikývly. ,, tak my se pto vás zítra v 7 stavíme" Řekl Majk a dlouze mě políbil.

,,Jé my zas nemáme popcorn ani džus a vlastně nic,, rozplácla se An na sedačce. ,, tsk jdem do supermarketu" Řekla radostně Jul. A už utíkala se upravit. Dala jsem si jen bílé triko a zelenoi sukni do pasu. Po cestě jsme se loudaly a v supermarketu jsme stravily asi hodinu. Když jsme se vraceli nakednou sem uviděla to co jsem raděj vidět nechtěla. ,,Heeej země volá Bell" mávala mi před očima An. Mírně jsem maznačila ať se podívá ke kinu. Byl tam Majk s Lolou a oni se líbali. To není možné. ,,Ach" vydechla Jul ,, Bell pojď půjdeme domů" Slzy se mi kutálely po tváři jedna zadruhou. ,,Bell" křičela na mě, ale já sem utíkala dál, nechtěla jsem se na ně dál dívat, chtěla sem být sama. ,,Bell pozooor" to bylo poslední co jsem slyšela před obrovskou bolestí a pak jsem viděla jen tmu před očima.

LoveWhere stories live. Discover now