6. Kalu Bela

81K 4.7K 1.5K
                                    

İyi akşamlar güzel insanlar. Yorumlarınız için çok  teşekkür ederim 😊 hepsini okuyorum hemde büyük keyifle. Dönemediklerim varsa affetsin. Keyifle okuyun...

                                        🦅

Elini çenesine vermiş önündeki kahvaltılıklarla aşk yaşayan arkadaşına bakıyordu Selin. Zeytinin siyahlığının bir an Kartal'ın gözleri olduğunu bile düşünüyordu. Efruz içli içli bakıyordu zeytinlere. Arkadaşını bu halde göreceği hiç aklına gelmezdi. Gelmemişti. Ama olmuştu. Aşk diye bir şey vardı. Olmasa Efruz gibi katı kuraları olan bir kız bu hale gelemezdi. Ey aşk Selin'i de bulsaydın ya... Dudaklarını birbirine bastırdı gülmemek için. "Ne yaptı sana da böyle leyla oldun?"

İç çekti genç kız çatalıyla zeytinlere işkence ettiğinden bihaberdi. "Öptü."

"Sadece öptü yani."

'Hı hı." dedi o anlar aklına gelince dudakları Kartal'ı ararmış gibi kurudu. Onun dudaklarındaki aromayı arzulamıştı. Kendi tenine kapanan dolgun ve şehvetli dudaklar... Dokunduğunda titreten, başka alemlere götüren adamın dudakları. "Öpüşmenin bu denli güzel olduğunu bilmiyor olmamalıydım. En azından kıyas yapardım. Kartal'ın bir farkı olabilirdi."

Selin omuz silkti. "Benim biliyor olmamın bir farkı da yok ki. Bir kez veya bir çok kez, önemli olan öpen kişinin ne hissettirdiği."

Çatalı bıraktı en sonunda Efruz. Arkadaşını göz hapsine aldı. "Değişik bir duyguymuş. Bunca zaman kaçtığım şeyler beni kapana kıstırıyor Selin. Erkekler hakkında yanlış şeylerimi kurdum ben aklımda?"

"Tartışılır... ve evet fazla gaddardın. Bunun sebebini hep merak ettim biliyorsun, ama zaten sende bilmiyordun. Günümüzde çok normal böyle şeyler hissetmek. Her erkek delice sevmiyor sonuçta. Bir iki örnek derken doluyoruz."

"Dolamıyorum Selin. Erkeklere olan bakış açımın içini boşalttı."

"Sen aşıksın." dedi Selin. Gözlerinde hain pırıltılar kol geziyordu.

"Buna Aşk diyorlarsa..."

"Ne diyecekler başka, saf mısın? Baksana şu haline gözlerinden kalpler çıkıyor ay pardon Kartal sürüsü." diyerek kahkaha attı kız. "Kartal'lar yalnız uçar lafı yalanmış. Adam uçarken seni de uçurmuş. Yüksek miydi sahi?"

Arkadaşının takılmalarına aldırmadı Efruz. Baya yüksektik hani. Kanatlarım oldu, aldı götürdü beni, demedi. "Bu kadar çabuk aşık olur mu insan? Garip değil mi?"

Ellerini havaya kaldırdı Selin. Lise yıllarında ve üniversite zamanlarında elbette sevgilisi olmuştu ama niyeti bariz açık olan erkeklerden uzak durmayı kendi seçmişti. "Ben bilemem ki kelebeğim. Hümoş ile konuşalım bu konuyu."

"Akşama buluşalım konuşalım." Yerinden kalkıp tabağını tezgaha bıraktı. "Çıkıyorum. Sen bugün de dinleneceksin sanırım."

"İyiyim aslında ama babadan izinliyim, tadını çıkaracağım. Akşam buluşuruz."

Arkadaşına sarılıp kocaman öptükten sonra evden çıktı. Şirkete geçip işlerine giriştiğinde aklını veremiyor oluşuyla daralmıştı. Hiç çalışmak gelmiyordu içinden. Gözü telefonuna kayıyordu sürekli. Ondan mesaj gibi beklentileri yoktu. Belki bir nasılsın fevkalade olabilirdi. Telefona uzun süre baktığının farkında değildi ki, çaldığında yerinden sıçradı. "Efruz kontrolden çıkıyorsun." diye söylenerek büyük harflerle yazan 'KARTAL' yazısına gülümsedi.

Kartal Pençesi - Kitap olduWhere stories live. Discover now