Výzbroj

132 3 0
                                    

Ta samá voda stále omývá ty samé břehy. Jste z prastaré rasy válečníků a je tedy třeba válčit. Ačkoliv Vám hra na začátku nabídne luk a kunaie, máte možnost místo luku popadnout samopal MK1-Braton. Tím sice padá veškerá nenápadnost výměnou za akční střelbu. Vaše kompletní sestava se bude skládat z několika jednotlivých složek:

Warframe - Vaše postava jako taková. Každý frame má jiné schopnosti, statistiky, vzhled a je určen na něco jiného. Zatímco Trinity je výborný support, který je vítán vždy a všude, Nidus je tank čerpající sílu ze zabíjení nepřátel pomocí svých schopností. Je tedy důležité si před misí rozmyslet, jestli je zrovna tento frame vhodný na dlouhou Defense či Survival, nebo se vyplatí při misi jako je Spy či Sabotage. (Jednotlivým postavám se věnuji v pozdějších kapitolách.)

Primary - Hlavní zbraň, třetí ruka, alfa a omega destruktivní síly. Na jméně nezáleží. Důležité je jak rychle to střílí a kolik damage to dává. Zbraní je tu opravdu dost. S jistotou lze říct, že si vybere každý. Je libo kanón, kuše, brokovnice nebo odstřelovací puška?

Secondary - Buďme skromní a nazvěme to šestým prstem. Tato zbraň nemá tak destruktivní sílu jako Primary, ale to neznamená, že nemůžete mít malý příruční kanón.

Melee - Někdy je potřeba schovat pušky a vyřídit věci jako správný válečník. Jindy je třeba pěkně potichoučku odklízet nepřátele v situacích, kde by mohla hlasitá střelba být spíše na obtíž. Ani tady nikdo nepřijde zkrátka. Nabídka čítá meče, dýky, nože, biče, hole, pěsti i těžké sekery a kladiva. 

Companion - Přestože jste vlk samotář, Companion Vás bude doprovázet při každé misi. Pro milovníky psů mám dobrou zprávu ve formě Kubrow, pro kočkomily má Warframe přichystané Kavaty. Pokud jako já nejste velcí milovníci zvířátek, doporučil bych vyrobit si robotického Sentinela nebo nově přidaného MOA.

 Pokud jako já nejste velcí milovníci zvířátek, doporučil bych vyrobit si robotického Sentinela nebo nově přidaného MOA

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



WarframeWhere stories live. Discover now