Obchod a platina

123 3 0
                                    

Ekonomiku ve hře zcela ovládají hráči. Pokud se chcete nenáročnou metodou dostat k omezeným a vzácným itemům, bude Vás zajímat Trading Channel. Tam se hrnou nabídky a poptávky po všem možném. 

Případně doporučuji navštívit stránku: https://warframe.market/

Tady přichází výhoda Clanu, kde by neměla chybět Trading Station. Po domluvě přes chat, pozvete nebo jste pozváni do Doja a skrze Trading Station vyměňujete itemy. Obchodní měnou je tu „platina". Ta se dá zakoupit na oficiální stránce Warframe za reálné peníze, nebo právě zmíněným obchodem mezi hráči.

Platinu můžete použít pro nákup také v herním obchodě - Market. Ten Vám sice poskytne možnost zakoupit takřka cokoliv. Kromě Prime itemů - ty se dají zakoupit pouze v balíčku Prime Bundle - si tu můžete prohlédnout všechny zbraně i framy. Než se pustíte do hromadného nákupu, je třeba říct, že Warframe je zcela zdarma a veškeré zbraně a framy lze získat prostřednictvím hraní. Tedy jediné, za co budete s určitostí utrácet platinu, jsou kosmetické doplňky a sloty na další framy a zbraně. Jako první bych doporučil investovat do slotů na Framy, abyste si mohli otevřít více hratelných postav. Zbraně jsou taktéž důležité, ale ze začátku je budete často obměňovat za lepší a ty horší prodáte.

WarframeWhere stories live. Discover now