21.BÖLÜM "SENİ UZUN SÜREDİR BEKLİYORUM"

149K 7.6K 1K
                                    

İYİ OKUMALAR DİLERİM 💐    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İYİ OKUMALAR DİLERİM 💐    

HÂKİM BAKIŞ AÇISI

Selenay elbisesinin kenarlarından tutarak Alaz'ın açtığı kapıdan içeri girecekken sırtında elinin desteğini hissederek ona doğru döndü. Alaz olağan ifadesiyle Selenay'a bakıyorken o kadar mutluydu ki bambaşka biri gibi görüyordu. Ona göre yanında Selenay olduktan sonra ne olursa olsundu.

Selenay birkaç dakika öncesinde sahip olduğu o utangaç tebessümle genç adamın zeytin siyahı gözlerine baktığında o da benliğine yabancıydı. Aslında çok daha hoyrat ve sert bir kız olsa da son olanların ardından kendisini Alaz'la yumuşak bir durum içerisinde bulmuştu.

Aklına takılmış gibi geri çekildiğinde Alaz'ın belindeki eli kaymıştı. Merakla kızın suratına bakıyorken tedirginlikle karnı kasıldı.

"Bu arada..." Dedi Selenay ve aralık olan kapıyı kapattıktan sonra bir adım çekilerek Alaz'ın tam karşısında durdu. "Bunun aramızda sorun olacağını düşündüğüm için önden söylemek istiyorum." Soğuk havayı ağzından keskince bırakınca Alaz'ın ifadesi anında mum gibi oldu. Daha başlamadan Selenay bir sorundan mı bahsediyordu? Söylemesi yeterdi. Onu hemen ortadan kaldırırdı.

"Nedir Selenay?" Dedi merak karışımı korkuyla. Onu tanıyan arkadaşları Uzun boylu o dalgacı ve asla altta kalmayan Alaz'ın ortalamanın bir tık altındaki boydaki minik kızdan bu denli çekindiğini görseler emindi ki gülerlerdi. Ama bu bile Alaz için sorun değildi. Hatta umurunda bile değildi. Uzun zamandır istediği kız sonunda ona bir şans vermeyi kabul etmişti ya bu Alaz için yeterdi.

"Bak biliyorsun ki biz farklıyız ve senin ilişkilerini nasıl yaşadığını gördüm." Derken sona doğru siniri üzerinde toplanmıştı. En son ki yanlış anlaşılmalarının ardından uzun uzun muhabbet edip olayı tatlıya bağlamış, birbirlerini yeniden tanımaya karar vermişlerdi ancak bu demek değildi ki selenay onun yaptıklarını fitil fitil burnundan getirmeyecekti.

Alaz'ın tuzu kuruydu çünkü Selenay'ı geldiğinden beri bir kez dahi farklı bir anlamda herhangi bir erkekle görmemişti. Ancak bu süreç Selenay için oldukça yorucu ve yıpratıcı geçmişti. Psikolojik açıdan ciddi manada yaralar almıştı.

"Evet?" Deyince Selenay sinirlendi ve o da Alaz gibi tek kaşını kaldırdı. "Yani başından konuşalım benimle ileri boyutta bir ilişki yaşayamazsın. Eğer amacın buysa şimdiden yollarımızı ayıralım."

Alaz da en az Selenay kadar sinirliydi ve söylediklerine sinirlenmişti de. Çünkü onunla ilgili kastettiği tarzda bir şeyler düşünmemişti. "Yollarımızı falan ayırmıyoruz Selenay." Dedi ve sertçe devam etti. "Bizim seninle daha çok uzun bir yolumuz var."

"Yine de." Dedi ve aklına gelen görüntülerle sinirle gözlerini kapatıp hırsla açtıktan sonra kendine engel olamadan yumruğunu Alaz'ın suratına geçirdi. "Geçen hafta daha yanında birileri vardı hayvan herif!"

KURALSIZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin