9.BÖLÜM "VUSLAT'IN ANAHTARLARI"

289K 12.4K 2.9K
                                    


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İYİ OKUMALAR DİLERİM 💐

Şaşkın bakışlarım Semum'un üzerinde geziyordu nasıl olur da kabine girmeye cesaret edebilirdi? Elbisenin önü tamamen kapalı olsa da sırtım olduğu gibi açıktı. Sırtımı daha fazla duvara yasladım. ''Manyak mısın sen?''

Kaşlarını çatarak bir nefes alıp daha fazla yaklaşıp tek elini arkamdaki kabine dayadı. ''Cevap ver Elis.'' Elbisemi kendime daha fazla bastırıp dirseklerimi göğsüne dayayarak onu iteklemeye çalıştım.

''Çık, dışarıda konuşuruz'' anlını anlıma dayadığında gözlerim kocaman açılmıştı. Dudaklarımı birbirine bastırarak kafamı kabine doğru yaslayıp uzak durmaya çalıştım. Pes etmeye niyeti yoktu.

''Ben Mesih'in teklifini kabul ettim. Bu yüzden onunla gitmem gerekti.''

Şaşkınlıkla gözleri aralandığında, sinirden çenesi kasılmıştı. ''Ne yaptım dedin sen?''

Gözlerimi karşımdaki duvara sabitledim. ''Duydun işte.'' Kabine dayadığı elini çekip sert bir yumruk attı. Çıkan sesle yerimde irkilerek ona baktım.

''Sen... Bunu nasıl yaparsın?''

''Ne yapsaydım? Sanki başka seçenek bıraktı? İshak'ı ne çabuk unutuyorsun?''

''Ben halledecektim.''

''Hiçbir şey yapamazdık, kabul etmek zorundaydım.'' Elini kabinden çekip bir adım geriledi bakışlarında acı çeker gibi bir ifade gizliydi sanki anlamayan bakışlarım üzerinde gezinirken bir adım daha geri çekilerek başını onaylamaz anlamda salladı.

''Değildin.'' Gözlerini gözlerimden ayırmadan kapının kilidini açtı.

''Semum'' Bir adım attığımda kabinden çıkmıştı. Ellerim göğsümün üzerinden iki yana düştüğünde öylece kalmıştım. Elbisenin askıları omuzlarımdan sıyrılmaya başladığında kapıyı kilitleyerek askıları omuzlarımdan çıkarttım ve elbisenin yere düşmesine izin verdim. Kendi kıyafetlerimi giydikten sonra kabinden çıktım. Elbiseyi kabinin içerisinde bırakmıştım. Az önceki askıların olduğu yere gidince, ten rengi etek kısmı bol ve tüllü bir elbiseyi giymiş olan Şeyda ya baktım. Dudaklarım, beğendiğimi belli eder bir anlamda büzülmüştü. ''Çok yakışmış, kesinlikle almalısın.'' Gülümseyerek etrafında döndü.

''Bende çok beğendim'' Selenay'a baktı. ''Sence parti için uygun olur mu?'' Selenay başıyla onayladığında, onun üzerinde de verdiğim bej rengindeki elbisenin olduğunu gördüm. Tahmin ettiğim gibi çok yakışmıştı. ''Elis bir tek sen kaldın. Ne alacaksın?'' Gözlerim Semum'u aradığında onu göremedim.

KURALSIZWhere stories live. Discover now