5.BÖLÜM "AĞZINDAKİ YÜREĞİ ÇIKART"

300K 12.1K 4.2K
                                    


İYİ OKUMALAR💐

Alaz'ın sorularıyla birlikte tedirginliğim artarken kapının önündeki kalabalık dikkatimi çekti

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Alaz'ın sorularıyla birlikte tedirginliğim artarken kapının önündeki kalabalık dikkatimi çekti. Benimle diğerleri de kapıya doğru döndüğünde gelen erkek grubu pervasız hareketlerle mekândan içeriye girmişlerdi.

Gelen grup vakit kaybetmeden, mekândaki insanlarla kavga etmeye çalışınca Alaz hırsla ayaklandı. Kısa sürede kendilerinden geçip millete sataşmalarından kafalarının fazlasıyla iyi olduğu belliydi. Müzik kesilince gruba doğru ilerledi.

Olaylar hızla büyümeye devam edince mekandaki kızlar çığlık atarak kenara geçiyor, orta kısmı boş bırakıyorlardı. Selenay'ın dudaklarından çıkan ağır küfür ile kaşlarım şaşkınlıkla havalanmış, merakla olanları izlemeye başlamıştım.

Grubun önündeki hayli uzun ve kaslı olan adamın karşısına geçti grup yedi kişiden oluşuyorken Alaz tekti. Tek olmasına rağmen beklenemeyecek bir cesaret ile diklenerek kapıyı gösterdi. ''Tek bir şans... Şimdi çıkın.'' Gruptakiler yayık gülümsemeleri ile bir şeyler zırvalayarak dayılanmaya devam etti.

En önlerindeki uzun boylu yapılı adam kelimeleri zorda olsa toparlayıp bağırarak konuştu ''Mesih piçinin köpe-'' Cümlesini bitirmesini engelleyen, Alaz tarafından yüzüne yediği yumruktu. Alazın attığı yumruk ile birçok adam arkasına toplanmıştı. Korku ile gözlerim irileştiğinde Semum da arkasındaydı. Hangi ara oaraya gitmişti? Adamlardan birkaçı bıçak çıkarttığında Selenay bar kısmından çıkmış adamlara doğru ilerlemişti. İstemsizce peşinden koşarken buldum kendimi.

Alaz hiçbir şey demeden önündeki adama birbiri ardına yumruklarını indirirken, sinirle tısladığını işitmiştim. ''Mesih'in adını ağzına alamazsın.'' Arka cebinden çıkarttığı adını bilmediğim keskin bıçağı görünce korkuyla yutkundum. Her şey o kadar ani ve hızlı gelişiyordu ki düşünmeye bile fırsatı olmuyordu insanın. Alaz hissiz bakışlarını adamın gözlerinden çekmeden eli ile çenesini kavrayıp dudaklarının öne doğru kıvrılmasını sağladı. Yapacağı hamleyi büyük bir korku ile beklerken elindeki keskin bıçağı ağzının içine kadar götürüp hiç beklemeden hamlesini yaptığında gözlerim kendiliğinden kapanmıştı.

Kızların çığlığı kulaklarımı doldururken yumruklarımı sıkarak bu anın bir an önce bitmesini bekledim. Bir süre sonra gözlerimi açtığımda, adamın ağzından kanların döküldüğünü gördüm. İki elini boğazına koymuş, konuşamıyor gibi sesler ççıkartıyordu. Acı çektiği her halinden belli oluyordu. Karşı gruptan birinin Semum'a doğrulttuğu bıçağı görünce çığlık atmak istemiştim fakat sanki dilim tutulmuştu. Semum başka bir adam ile ilgilendiği için kendisine doğrultulan bıçağın farkında değildi. Panik dolu bakışlarım Selenay'ı bulduğunda onun da korkarak bıçağı tutan adama baktığını gördüm. Surat ifadesini büyük bir cesaret dalgası kapladığında büyük bir kararlılık ile öne doğru bir adım attı. Ardından bakış açısına başka bir kişinin girmesiyle, titreyerek attığı adımı geri çektiğinde dudaklarından çıkan korku dolu mırıltısını işitmiştim.

KURALSIZDonde viven las historias. Descúbrelo ahora