Bölüm 11: Öfke

2.8K 259 32
                                    

Patlamanın etkisi ile mantar bulutu oluştu. Bu saldırı yaklaşık olarak 10 tane 2. Seviye cehennem gorili tarafından yapılmıştı. 9. Seviye Qi aleminde olan bir kişi bile bu saldırıdan sağ çıkması mucizevi bir kurtuluş olurdu.

Patlamadan hemen sonra Deniz' in bedeni dışarıya doğru uçtu. Deniz tüm bedeni çıplak olmasına rağmen hiç bir yanık izi yoktu.

Mustafa saniyeler içerisinde nano robotları kuşandı. Havada uçmakta olan Deniz' i yumuşak bir şekilde yakaladı.

Deniz bilincini kaybetmiş ağızından kanlar akıyordu. Yeşim bedeni kırmızı bir halle geliyordu. Şok dalgası tüm kan hareket yönünü alt üst etmiş. Eğer saniyeler içinde yardım almaz ise ölümü kesindi.

Mustafa hemen İlk yardım modunu etkinleştirdi. Nano robotlar mağaranın içinden uçarak Deniz' i sarmaya ve tedavi etmeye başladı.

Normal şartlarda Deniz' in yanarak açı içinde ölmesi gereken bu durum giydiği nano robot elbiseleri sayesinde atlatmıştı.

Deniz' in elbiseleri Onur tarafından yırtılmış ve kovalamaca sırasında çok yıpranmış. Kullanılamaz hale gelmişti. Mustafa yanında kadın elbisesi olmadığı için nano robotlar kullanarak Deniz' in giydiği elbiselere benzer bir elbise yapmıştı.

Ateş topu yaklaşırken Mustafa hemen nano robotları bir kalkan şeklini almasını emretmiş. Nano robotlar kalkan şeklini alıp ateşi önlese de gelen şok dalgasını Deniz' e çarpmıştı.

Mustafa' nın gözlerinde öfke ateşi yanarken üzerindeki garip hava ciddi bir hal alıp inanılmaz bir cinayet niyeti yaymaya başladı.

Mustafa ateş kurdunu baktığında ateş kurdu istemsiz olarak titredi. Korku bilmeyen ateş kurdu Mustafa' ya bakarken daha önce hiç görmediği bir cinayet niyeti görünce korkuyordu.

Her gün binlerce ölümlerin olduğu canavar ormanında ki büyülü canavarlar bu cinayet niyeti ile karşılaşınca bedenleri hareketsiz kaldı. Korkudan hareket edemez duruma geldiler.

Mustafa Deniz' i ilk tanıştığı andan itibaren korumaya karar vermişti. Ama şimdi Deniz yaralanmış ve saniyeler içinde yardım almasa ölecekti. Bu durum da içinde yatan canavar nasıl sakin kalmaya devam edebilirdi ki.

~ whoosh ~

Ateş kurdu Mustafa' nın hemen yanına geldi. O bakışlarından korksada niyetini anlaşmıştı. Bedeninde ki tüm doğal enerjiyi hemen Mustafa' nın yanına gelmek için kullanırken bir an bile tereddüt etmedi.

" Ben gelene kadar onu koru " diyerek Mustafa cehennem gorillerine doğru döndü.

Ateş kurdu Deniz' i alıp en yüksek hızla mağaraya döndü.

" Aslında hepinizi öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Sadece gücümü denemek istemiştim. Ama siz korumak istediğim birine zarar verdiniz. Ben Mustafa korumak istediğim kişilere zarar verenleri asla affetmem. "

Mustafa' nın ağzından çıkan her sözcük ortamının daha soğuk olmasına ve cinayet atmosferinin büyümesine neden oluyordu.

~ ROAROAROAR ~

Savaş başladığından beri hiç hareket etmeden duran 3. Seviye Mükemmellik aşamasında olan cehennem gorillerinin lideri güçlü bir kükreme bıraktı. Bu kükreme ile cehennem gorilleri cinayet niyetinden korksada Mustafa' ya saldırmak için harekete geçti.

" Boss sonunda uyandın demek. Yasmin savaş modunu etkinleştir. Silah modu olarak Kaos kılıcı artı lazer silahını etkinleştir. "

Normal şartlarda olsa Mustafa sadece kılıç ile savaşmak isterdi. Ama şu an düşmanın sayısı kılıç ile savaşmak için çok fazlaydı. Bu yüzden hem kaos kılıcı hem de lazer silahını tercih etmişti.

Kendi dünyasında ateşli silahlara konulan engel yüzünden daha önce kılıçtan başka silah kullanmayan Mustafa için bu bir ilkti.

[ Kaos kılıcı + Lazer silahı etkin ]

Yaklaşık bir gün boyunca araştırma yapan Yasmin üstün güzelliği ile bir kez daha ortaya çıktı.

Nano robotlar Mustafa' nın sağ elinde birleşerek Kaos kılıcını oluştururken sol elinde birleşenler lazer silahını oluşturdu.

~ Bang Bang Bang...... ~

Mustafa Yasmin' in yardımı ile lazer silahını ardı ardına ateşledi. Her atıştan sonra bir kırmızı ışık ortaya çıkıyor ve bu kırmızı ışığın ulaştığı yerde ki cehennem gorilleri daha ne olduğunu anlamadan yere yığılıyordu.

Mustafa her cehennem goriline iki kez ateş ediyordu. Hem kalp hem de beyni hedef alıyordu. Böylece ölümleri garanti altına olmuş oluyordu.

Lazer silahlı ile tüm 1. Seviye cehennem gorillerini saniyeler içinde öldüren Mustafa 2. Seviye cehennem gorillerine yöneldi.

2. Seviye cehennem gorillerinin bedenleri daha sert ve sağlam olduğu için lazer silahı sert bedenlerini delemiyordu.

Şu an 2. Seviye Qi aleminde olan Mustafa nano robotları kullanırken ki hızı bir kaç kat artmıştı. 9. Seviye Qi aleminde ki bir kişi bile hızına yetişemezdi.

~ BOOOMMMM ~

~ whoosh ~

~ BOOOMMMM~

~ whoosh ~

Cehennem gorilleri ardı ardına ateş topu atmaya başladı. Ama Mustafa' nın inanılmaz hızı ile bir türlü eşleşemiyorlardı.

Mustafa her patlamadan sonra ortadan kayboluyor tekrar ortaya çıktığında bir cehennem gorilinin başı kesilmiş kanlı bir fıskiye haline gelip yem yeşil toprağı kırmızıya boyamaya başlamıştı.

Defalarca tekrarlanan bu durum tüm 2. Seviye cehennem gorileri ölenedek sürdü. Şu an savaşın bulunduğu noktaya kuş bakışı bakan biri metrelerce yayılan örümcek ağları şeklindeki yarıkları ve onlarca çukuru görünce savaşın ne kadar tehlikeki ve acımasız olduğunu daha iyi anlayacaktı.

Bu savaşta tek bir hata bile ölüm demekti. Mustafa' nın yerinde başka biri olsaydı bin canı olsa bile yinede acılar içinde yanarak ölmüş olurdu.

Tüm savaş boyunca Yasmin cehennem gorillerini analiz etmiş ve en iyi saldırı ve kaçış hareketlerini planlamıştı. Bu sayede Mustafa tüm ateş toplarından isabet almadan kurtulmayı başarmıştı.

~ ROAROAROAR ~

Tüm adamlarını kaybeden lider cehennem gorili öfkeli bir kükreyiş bıraktı. Kükremesi kilometrelerce yayıldı. Kükreyişi duyan tüm canlılar kaçışmaya başladı.

Daha önce kanın kokusunu alan ve savaşın bulunduğu yere doğru hareket eden büyülü yaratıklar arkalarına bakmadan kaçmaya başladılar. Çünkü bu sesin kime ait olduğunu ve içinde yatan gücü hissedebiliyorlardı.

" Ahhh... Bu ses çok güçlü. " Kükreyişi duyan bir genç korkmadan edemedi.

Daha önceki büyük patlamalar bir hafta önce yayılan söylentilere inanıp Deniz gibi ormana giren bazı gruplarında dikkatini çekmişti. Bu gruplar savaşın olduğu yere yaklaşınca duydukları kükreme ile oldukları yerde durmasına neden oldu.

" Bazı aptallar kendilerini fazla tahmin etmiş olmalı. " Otuzlu yaşlarda ve grubun lideri olan adam içerek konuştu.

" Usta bu sesin kime ait olduğunu biliyor musun ? "

" Evet. Bizim gibilerin asla rahatsız edemeyeceği Cehennem gorillerine ait. "

" Cehennem gorilleri mi ? " genç sesin cehennem gorillerine ait olduğunu duyunca korkusu daha da arttı.

Ruh şehrinde yaşayan herkes cehennem gorillerini biliyordu. Çünkü cehennem gorilleri sürü halinde yaşıyor ve liderleri 3. Seviye Mükemmellik aşamasına ulaşmıştı. Bu yüzden hiç kimse onları rahatsız edecek kadar aptal değildi.

" Herkes hızlı bir şekilde ayrılıyoruz. " Tehlikenin farkına varan grup daha fazla ileriye gitmeye cesaret edemedi.


Gökyüzü İmparatoruOnde as histórias ganham vida. Descobre agora