Bölüm 142: Buz Vadisi (1)

1.2K 132 5
                                    

Yeşil Yılan İmparatorluğu' nun yaşadığı trajedi tüm Terk Edilmiş Diyar' da hızlıca yankılanmıştı.

Ortalıkta dolaşan kimliği belirsiz güçlü bir suikastçi vardı. Bu kişiyi bu kadar önemli klan suikastçi olmasından daha çok kullandığı saldırı yöntemiydi.

Bu yüzden haberi olan insanlarda bir panik ve korku dalgası oluştu. Bu suiskatçi herkes olabilirdi. Bu yüzden insanlar arasındaki az olan güven kopma noktasına gelmişti.

" Deniz haberleri duydun mu ? "

" Ne haberi ? "

" Ortalıkta dolaşan gizemli bir suiskatçi olduğunu söylüyorlar. Kullandığı yöntemler daha önce hiç duyulmamış ve garip bir zırh giyiyormuş. "

Buz Vadisi' ne girmeye hazır olan Deniz haberi duyduğunda aklında sadece tek bir kişinin görüntüsü oluştu. Daha önce birçok defa hayatını kurtarmış olan Mustafa' ydı.

Tabiki bunu herkese söyleyemezdi. Bu bilgi hem kendisini hemde Mustafa' yı tehlikeye atacaktı. Bu yüzden yüzünde hiç bir ifade olmadan " Öyle mi? " dedi.

Deniz' in hiç umursamadığını gören kız başka bir şey söylemedi.

" Gereksiz söylentileri boş verin. Birazdan Buz Vadisi' ne gireceğiz. Buraya ne için geldiğimizi aklınızdan çıkarmayın ve dikkatli olun. "

Deniz, Beyaz Zambaklar Akademisi' nin gelecek lideri olacağı için şimdiden insanları emri altına almıştı. Buz mavisi saçları ve gözleri donuk ifadesiz yüzü ile birleşince güçlü bir liderlik aurası ortaya çıkarıyordu.

Tıpkı bir Buz Kraliçesi gibiydi. Kimse onun ne hissettiğini bilmezdi, kesin olan birşey vardı emirleri mutlaktı.

...

Haberi duyan uzakta başka bir grup daha vardı. Bu grup sadece üç kişiden oluşsa da güçlü bir aura yayıyorlardı.

" Haberleri duydunuz mu ? "

" Evet, bu kesinlikle Mustafa olmalı. "

" Tahmin ettiğimiz gibi Buz Vadisi' ne doğru ilerliyor. "

" Ne yapmalıyız. "

" O ikisini yalnız bırakacak halimiz yok tabiki. Bizde Buz Vadisi' ne gideceğiz. "

" Bir an önce hazırlansak iyi olur. "

" Önce güzel bir duş alalım. Bu canavarların kanı çok pis kokuyor. "

Bu üç kişi Merve, Işıl ve İkbal' di. Bedenleri şu an savaştıkları canavarların kanı ile kaplanmış olsada üçününde güzelliğinde bir eksilme olmamıştı. Hatta kendilerini bir Savaş Tanrıçası gibi gösteriyordu.

Şans eseri mi yoksa kader mi bilinmez üçlü aynı noktaya ışınlanmıştı. Bu sayede birlikte seyahat edip, zorluklardan birlikte kurtulmuşlardı.

Şimdi tekrar yolculuk vaktiydi. Hedefleri Buz Vadisi' ydi.

...

Buz Vadisi' ne akın eden başka insanlarda vardı. Bunların içinde özellikle bir grup çok dikkat çekiyordu.

Grubun sayısı az olsada yaydıkları güç muazzamdı. Grubun en düşük güç seviyesi Kader Alemi 2. Seviyesinin ortalarındaydı.

Yolları üzerinde kimsenin durmaya cesareti yoktu.

" Bu geçen grupta kimdi ? "

" Seni aptal cahil Yüce Gök İmparatorluğunu nasıl duymadın ?  Tüm İmparatorluklar arasında en güçlü 3 imparaturluktan birisi. Onlara karşı çıkarsa sadece sen değil tüm imparaturluğun tehlikede olur. "

...

Buz Vadisi yasaklı alanlar arasında en popüler olandı. Çünkü herkesin elde etmek istedikleri değerli bir hazineyi barındırıyordu.

Terk Edilmiş Diyar her açıldığında bu hazineyi elde etmek isteyen binlerce insan buraya akın edecekti. Ama hiçbiri bu zamana kadar bu hazineyi elde edemedi. Efsaneye göre bu hazineyi elde edenler kaderin tüm zincirlerinden kurtulup bir sonraki aleme geçiş yapabiliyordu.

Kader Alemi' nin üzerine çıkmak ekim yapanların hayaliydi. Bu aleme ulaşanlar göklerin üzerine çıka bilecek diledikleri gibi uçabilecekti.

Tabiki bu sadece bir efsaneydi kimse hazinenin gerçek gücünü bilmiyordu. Ama bu aç gözlüklerine engel olmak yerine dahada iştahlarını açmıştı.

...

Mustafa, ateş kurdu ve perileri geride bıraktığında içinde biraz boşluk oluştuğunu hissetti. Uzun zamandır yanında daima ya periler ya da ateş kurdu vardı. Biri olmasa diğeri hep yanındaydı.

Ama bugün her ikisini de geride bırakmıştı. Bu yüzden biraz hüzünlü hissediyordu.

Yinede yoluna devam etmesi gerekiyordu. Sevdiği insanları korumak ve onlarla mutlu bir hayat yaşamak için yoluna devam edip daha güçlü olmalıydı.

İnsanların onun hakkında ne dedikleri umrunda değildi. Tek istediği güçlü olmaktı. Bu uğurda karşısına çıkacak herşeyi ezip yok edecekti.


Gökyüzü İmparatoruOnde as histórias ganham vida. Descobre agora