Skola (3.0?)

42 9 17
                                    

Ok, så jag var ju och hälsade på min förra skola för några veckor sedan, och tänkte skriva lite om vad som hände, för det är ganska roligt egentligen, även om jag tog åt mig när det väl hände.

Det var trevligt att träffa mina gamla vänner, men oturligt nog var A och B där. A ville DESPERAT veta exakt vilka könskorrigerande operationer jag tänkte göra i framtiden. "Men är du en kille nu?" "Nej" "Okej, så du tror att du är en kille" "Nej" "Men vad är du då?" "Icke-binär" "Så du är en kille 'Leo'"
Sedan: "MEN HUR SKA DU FÅ BARN?" "VILL DU OPERERA BORT DINA BRÖST?" Hon SERIÖST skrek det över hela svenska-salen.
När jag tyst och artigt svarade att jag inte visste, och att jag tyckte att frågorna var för personliga, så bara fortsatte hon.
B ville veta exakt varför jag valde namnet Leo. Om det inte spelade så stor roll om det var könsneutralt eller inte, kunde de inte bara kalla mig Elsa?

Jag bara undrar. Måste jag ha perfekta svar på dessa frågor? Är det min skyldighet som transperson att svara på allt? Nej, jag tror inte det.

Så jag avböjde artigt alla frågor.

Senare på dagen så kommer A med en annan kompis som jag inte känner, och gnäller på mig för att JAG hade attityd mot A tidigare den dagen. Attityd? För att jag vägrade svara på alla frågor?

Jag vill bara dela detta med er för att ni ska inse hur sjukt detta är.

Dt låter fan som värsta Tumblr-historien, men tyvärr så är det inte det.

StormarWhere stories live. Discover now