Påaklov (jag shyller på Becca)

40 8 6
                                    

Och (ok) Becca taggade mig e en challenge nu, vilket innebär att jag inte får radera någonting jag skriver inder två kapitel, så det är därför det kommer finnas 8382992 stavfel här.

Men, ko (jo), nu är de påslov!!!! (Påsklov) (snälla hjälp mig). Jag ska upp till Kbitfjel i Norge å ka skidor . Det är fan kul att plan (åka) skidor, särskilt som jag är en något av en fartdåre . Jag sitter kust nu i bilen och lyssnar p be More Chill, gud vard bra den är. Det är en sån musikal som "vanliga människor" o hså skulle kunna gilla.

Jag har ett nytt projekt: Att få Elvira att gilla musikaler. I alla fall typ en. Hin vill ju typ gör adey, hon kommer dock aldrig igång med att lyssna på nåt. Så steg ett: Hon kommer (kollar) just nu på Heathers. Ok JAH vet inte i  m hon kommet gilla den? Men kanske en eller två låtar, och hon kommer att fatta lina referenser.

Jag ska skriva challengen jag gjorde (att du dör o h träffar alla fiktiva karaktärer du någonsin födat), men efter att challengen Becca gav mig slutar.

Fluff jag harar dig men på någon sätt så är vi fortfarande vänner. Ugh.

StormarWhere stories live. Discover now