mycket

65 12 24
                                    

jag fick  nyss reda på att jag är 3 cm längre än riley hahhhhh

Jomen hejsan alla mina kära vänner.

Jag ska nu vara hemma och göra ingenting i en vecka och sedan så är jag hemma i en hel vecka till jaha vad ska jag göra nu.

Jag kommer att sova bort alla dagarna lol jag har inte sovit ordentligt på läänge.

Jag har varit på seglarläger i en vecka!! Alltså jag hade inte seglat förut, men jag lärde mig fort och det var jättekul! Dock så var alla där yngre än mig MEN ÄNDÅ.

Jag typ casually refererade till mig själv med en fru i framtiden när jag pratade med min pappa för ett tag sedan och han liksom låtsades inte ens om det.

Alltså jag skulle vilja komma ut med något skämt till honom men liksom jag tycker inte att jag ska behöva komma ut riktigt... straighta människor behöver inte komma ut såå varflr (aye) skulle jag behöva det. Sedan så är det en annan sak med att komma ut som trans men det är jag INTE redo inför än sååå.

Elvira har övergett mig för sina andra vänner i Kville *suck* (Vi är fortfarande vänner lol men tydligen så kunde jag inte hälsa på henne denna veckan).

Åååh brb Michael In the Bathroom började nyss jag kommer tillbaka när jag gråtit färdigt.

***

*3 minuter senare*

WISH I WAS NEVER BORN I'M JUST MICHAEL WHO'S A LONER SO HE MUST BE A STONER RIDES A PT CRUISER GOD HE'S SUCH A LOSER MICHAEL FLYING SOLO WHO YOU THINK THAT YOU KNOW MICHAEL IN THE BATHROOM BY HIMSELF ALL BY HIMSELF ALL BY HIMSEEEELF

And all you know about me is my name

awesome party I'm so glad I came *dun dun dun*

***

Jag är på g hem från Stockholm just nu hehh jag var där i en dag för att gå på en kompis konfirmation. Tagga att börja min konfirmationskurs i höst nudå.

Ja, jag är typ troende. Judge me. Eller gör inte det jag är känslig.

***

Så det var en liten status uppdatering tack så mycket för att ni läser!!! Snart 7K o m g.

*virituell kram*

StormarDär berättelser lever. Upptäck nu