:)

32 3 12
                                    

hej alla fina människor!

jag vet att jag aldrig är aktiv här, men ni vet, min mentala hälsa är som den är så jag uppdaterar lite när jag vill sådär,,, det blir bra

jag är fortfarande samma person som tidigare! bara ni vet, tröttare och mer stressad av skolan än tidigare

i alla fall, jag var på tøp konserten i Stockholm för en vecka sedan!! då träffade jag aris och det var fantastiskt och konserten var bra och jag var lycklig!!!

nu har jag i alla fall haft sportlov och jag har åkt skidor med min familj i "norefjell"! det var trevligt även om jag hade velat ha fler branta backar, det är liksom det roligaste med att åka??

just nu sitter jag och laddar inför mello ikväll genom att lyssna på gamla vinnare såsom "the worrying kind" och "popular". lmao jag är fortfarande lika nördig y'all.

på senaste tiden har jag bingeat Brooklyn nine nine, the good place och one day at a time! och de är alla mina nya favoritserier for reaaaal jag älskar dem! är dock svintaggad på st säsong 3 i juli.

jag tror att det var en snabb uppdatering på mitt liv, jag ska nog försöka vara mer aktiv nu faktiskt! tänkte till och med fortsätta med stjärnor,,, vi får väl se!!

vill någon att jag ska fortsätta med stjärnor?

och hur mår ni?? berätta! lyyy

*kram*

// leo

StormarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin