skolstart + läger + manus

51 13 24
                                    

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

))));

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

))));

***

aTT VARA AKTIV???¿¿¿ i don't know her.

tjo

hur mår ni alla? ja jag, veeeet, det är skolstart snart och det suger.

men jag ska byta klass! och börja i musikklass!! med Elvira !!! ayye!

just nu så är jag på orkesterläger i fyra nätter, och sen så ska jag på Gbg pride på lördag och söndag! hmu ifall någon av er ska dit!!

***

jag har börjat skriva på en pjäsversion av Livet som döende!!

intresseklubben antecknar.

men jag lovar, denna version är så mycket bättre. till att börja med så har jag äntligen ändrat Alenas namn. och mer än så behöver jag inte säga tror jag.

jag kommer nog inte att publicera hela här, men om någon är intresserad så kan jag lägga ut en liten bit eller nåt. jag skulle gärna vilja ha respons då jag skriver manus för första gången!

***

moll är så inspirerande.

"dö inte, då får du inte se Hamilton"

tack.

***

jag har insett att jag är definitionen av klängig. liksom ja, jag behöver ha en kram eller du vet en klapp på axeln var femtonde minut för att veta att du fortfarande tycker om mig. det är så jag funkar, sorry not sorry.

***

vad har ni gjort i sommar?

jag har varit på mitt sommarställe, oroat mig över småsaker och köpt mYcKeT kläder. i'm not kidding you jag har typ 8 nya tröjor.

hoppas att ni har det bra, och att ni kan hitta sinnesfrid nu de sista dagarna på lovet!!

älskar er alla<3

*kram*

StormarDär berättelser lever. Upptäck nu