1 🖤🥊

14.5K 901 914
                                    

🥊BELLATRIX JONES

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🥊
BELLATRIX JONES

Kum torbasına attığı her sert yumrukta tüm olumsuz şeylerin vücudundan dışarı çıktığını hissediyordu. Kendini tek özgür hissettiği yer, yıllardır geldiği bu spor salonuydu. Bir şeylere vurmak küçüklüğünden beri ona iyi gelirdi. Babası onu böyle büyütmüştü. İlk boks eldivenini o almış, ve ilk silah tutuşunu ondan öğrenmişti.

Babası öldüğünde bile, dövüşmekten hiçbir zaman vazgeçmemişti.

Son kez sert bir yumruk attığında durdu. Alnından akan terleri koluyla sildi. Eline sardığı bezleri açarak çantasının bir köşesine tıktı. Su şişesini çıkarıp çantasını tek omzuna attı ve lobiye doğru ilerledi. Geniş masada oturan Yaşlı L -herkes ona böyle derdi- Bellatrix'e doğru seslendi.

"Hey Jones, dün buraya bir adam gelip seni sordu. Başının belada olduğunu düşünüp tanımadığımı söyledim. İnanmadı. Numarasını bıraktı." dedi ve bir kağıt parçasını uzattı.

"Ah... teşekkürler. Başım belada değil. Yani umarım." dedi Bellatrix alayla ve kağıdı alıp numaraya baktı. "Sonra görüşürüz L."

"Görüşürüz Jones."

Bellatrix dışarıya adımını attığında kağıtta ki numarayı beynine kazıdı ve telefonunu çıkarak tuşlara bastı. Erkek sesi beklerken, bir kadın konuşmuştu.

"Alo?"

"Ben Bellatrix Jones."

"Bayan Jones... size sonunda ulaşabildiğime sevindim. Ben Pepper Potts. Stark Endüstrilerinin sahibi Tony Stark'ın sekreteriyim. Sizinle bir iş konuşacaktım." dedi Pepper Potts.

Bellatrix'in adımları yavaşlarken meraklanmıştı.

"Ne işinden bahsetiyorsunuz Bayan Potts?" diye sordu.

"Bay Stark'a bir dövüş eğitmeni arıyoruz. Bugüne kadar çok kişiyle çalıştık ancak hiçbiri... uzun süre kalamadı. Ben de sizi buldum. Bugüne kadar çok eğitim vermişsiniz. Oldukça.. profesyonelsiniz."

"Bayan Potts... kendi egomu zedelemekten emin olun hiç hoşlanmam. Ancak Tony Stark'a dövüş eğitmeni olarak seçebileceğiniz daha iyi insanların olduğuna eminim." dedi Bellatrix.

"Emin olun Bayan Jones... çok kişiyi denedik. Lütfen kabul edin." dedi Pepper.

Bella, kadının sesindeki çaresizliği sezmişti. Birkaç saniye sessiz kalarak düşündü.

Ring 🥊 Tony StarkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin